Menü

Kiemelt témánk

Human Hungary 2017 – SIMON’S STAGE

Videóink:
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Köszöntő
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Összefoglaló
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – A tehetségek toborzása
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Hova mennek a tehetséges fiatalok dolgozni?
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Brian, a borókabogyó és a messiás
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Digitalizáció és karriertervezés
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Megújuló felnőttképzéssel válaszolva a digitalizáció kihívásaira
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Jövedelem, karrier kerekasztal-beszélgetés
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Munkavállalói ambíció
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – A beszéd motiváló ereje
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Motivációs lehetőségek kerekasztal-beszélgetés

Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
hh_2017_580x415px_itb_re.jpg
Forrás: ITB

A Simon egy átlagos név, Angliában például igen sokan választják a gyermeküknek. Az viszont biztos, hogy senki sem olyan ismert és elismert a fiatalok körében, mint Simon Cowell. Miért is? Alappillére volt annak az őrületnek, amit egyszerűen csak „talent show”-nak, vagyis tehetségkutató műsornak nevezünk – ez a termék meghódította a világot!

De hát nagy csoda ez? Ki ne szeretne pillanatok alatt világhírű lenni? Előbukkanni a semmiből és óriási sztárrá válni. Jó-jó, persze nem mindenki, de a lehetőség több mint kecsegetető, valljuk be őszintén. És az uralkodó, valamint az önmegvalósító generációk számára az egyik legfontosabb motiváció! A különbség csak az, hogy amíg az egyik a pénzért, a másik a hírnévért száll versenybe. Persze ne felejtsük el azt sem, hogy az idősebb generációkban is akadnak olyan személyiségűek, akik nem vetik meg az efféle révbe érést.

Miért van az, hogy a megannyi tehetségkutatós arc közül mégis Simon Cowell emelkedik a legmagasabbra? Azért, mert az általa fémjelzett produkciók nemcsak rengeteg jelentkezőt vonzanak évről évre, hanem a szezon végére valóban kinevelnek olyan egyéniségeket – már amennyiben valódi egyéniségeknek lehet nevezni őket –, akik a nagy porondon is megállják a helyüket. Ez pedig nem másnak köszönhető, mint a kiváló mentormunkának és a tökéletes menedzselésnek. Ezek tudatában már senki sem csodálkozhat azon, hogy olyan eredmények fűződnek Simon Cowell nevéhez, mint a legsikeresebb angol előadó No.1. pozíciójának elérése az USA-ban, vagy számtalan fennmaradó (és a süllyesztőben egy-két éven belül nem eltűnő), toplistás zenéket folyamatosan szállító sztárok színpadra állítása.

Foglaljuk tehát össze! Simon Cowell és csapata kiváló a toborzásban, a felkészítésben, a mentorálásban és a mentorált új tehetségek menedzselésében, tehetségük pénzre váltásában. Ugye egyetértünk abban, hogy nem kell többet tudnia a mai munkaerőhiányos piacon működő cégeknek sem?

Azt nem ígérjük, hogy a Human Hungary 2017 az angol sztár tökéletes receptjét tárja elénk. Azt viszont határozottan állítjuk, hogy előadóink a szakmai beszélgetések és az interaktív műhelymunkák során találkozhatnak „Simonokkal”, és persze nekik is van már működő receptjük a jelenlegi HR stratégiai és operatív kihívásaira. Hogy mindezen információ magyarországi viszonylatban csak nálunk legyen elérhető, illetve a konkrét munkában már másnaptól sikeresen alkalmazható legyen, arra eddigi prémium konferenciáink jelentik a garanciát.

Időpont: 2017. május 23.

Helyszín: TEREM (1052 Budapest, Piarista köz 2.)

Az esemény részletes oldala

Bookmark and Share

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 1966 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Horváth Ádám

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4671 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Bee Design Agency

A legkeresettebb cégek: