Menü

2017 egyik leggyakrabban emlegetett technológiai szava minden bizonnyal a blokklánc (blockchain) volt, és jó okunk van feltételezni, hogy a felhajtás idén sem fog csökkenni körülötte.

A felszínen a bitcoin árfolyamának elképesztő száguldása (és hektikus ugrándozása) látszik, de a hallgatag mély ezúttal is több izgalmat tartogathat.

A bitcoin és a többi kriptovaluta mögött álló blokklánc technológia ugyanis valóban új alapokra helyezheti a vállalatok egymás közötti elszámolását, a tranzakciók lebonyolítását, de akár a dokumentumok küldését-fogadását is. Januári klub-rendezvényünk meghívott előadói: Sik Zoltán Nándor, az NHIT alelnöke, illetve Benedek Péter, a Blockchain Competence Center vezetője bemutatják a blokklánc működési elvét és gyakorlatát, majd felvázolják, milyen lehetőségek rejtőznek a technológiában és hogyan használhatnák ki azokat a magyar gazdaság szereplői is.

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan. A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 ezer forint + áfa.

Visszajelzését kérjük, küldje az ITBclub@itbusiness.hu címre, illetve hívja kolléganőnket a 30/580-0827-es telefonszámon.

Helyszín: KIOSK (Budapest, Március 15. tér 4.)

Kezdete: 2018.01.23. kedd 09:00

Vége: 2018.01.23. kedd 11:00