Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
A SZERVEZETFEJLESZTÉS ÉS KOMMUNIKÁCIÓJA

A szervezet- és üzletfejlesztéshez kapcsolódó belső és külső kommunikáció a témája az ITB–3B közös szervezésében megrendezendő szakmai workshopnak, avagy műhelymunkának.

Optimizmusra ad okot az a tény, hogy az ict-szektor az az iparági szegmens, ahol a legtöbb üzletfejlesztés zajlik. Általában két okból vágnak ilyen hatalmas projektbe a cégvezetők: vagy amúgy is pörgő üzletüket akarják továbbfejleszteni, vagy a gödörből akarnak kikecmeregni. És ahol ezért vagy azért, de fejlesztik az üzletet, ott bizony a szervezetet is kell fejleszteni, be kell hozni új menedzsereket, útilaput kell kötni a szervezetbe nem valók talpára, és bizony a maguk körül rossz hangulatot árasztó, a szervezetet mételyező emberektől is meg kell válni. Ezt idáig tudja is minden felkent vezető!

Azt azonban már kevesebben ismerik tényként, hogy egy szervezetfejlesztés, indítsák a legjobb céllal, mindig kétségeket, problémákat, irritáló kérdéseket vet fel a szervezeten belül. Egy oda nem való ember távozása lehet pozitív, de rendkívül negatív imázsjel is a cég számára. Egy rosszul kommunikált szervezetfejlesztés okozhat olyan fl uktuációt, melynek során értékes emberek is távozhatnak a cégtől. Vagyis kommunikálni mindenképp szükséges cégen belül és kívül egyaránt. Bár egy szervezetfejlesztési projektben az embernek kisebb gondja is nagyobb ennél, viszont a sikert jelentős mértékben befolyásolja.

Időpont: április 9. 9-12 óra

Helyszín: Budapest, Duna Towers 15. emeleti tárgyaló

Tervezett létszám: 10 fő

Részvételi díj: 68 000 Ft/fő

Bízunk benne, hogy az ITB első szakmai workshopján találkozunk!

Sziebig Andrea és Palencsár Miklós

Visszajelzését kérjük, küldje az mbende@itbusiness.hu címre, vagy hívja Bende Magdolna kolléganőnket a 30/580-0827-es telefonszámon.


Helyszín: Budapest, Duna Towers 15. emeleti tárgyaló

Kezdete: 2015.04.09. csütörtök 09:00

Vége: 2015.04.09. csütörtök 12:00