Menü

Kiemelt témánk

Human Hungary 2017 – SIMON’S STAGE

Videóink:
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Köszöntő
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Összefoglaló
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – A tehetségek toborzása
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Hova mennek a tehetséges fiatalok dolgozni?
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Brian, a borókabogyó és a messiás
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Digitalizáció és karriertervezés
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Megújuló felnőttképzéssel válaszolva a digitalizáció kihívásaira
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Jövedelem, karrier kerekasztal-beszélgetés
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Munkavállalói ambíció
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – A beszéd motiváló ereje
Human Hungary 2017: Simon’s Stage – Motivációs lehetőségek kerekasztal-beszélgetés

Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap

Az ITBusiness&Technology konferenciát 7. alkalommal rendezzük meg. Ami még ennél a számnál is fontosabb, hogy évről évre fejlődve, ma már valóban az ICT-piac évindító rendezvényévé nőtte ki magát. A konferenciapiac mára telítődött, a résztvevők egyre jobban meggondolják, hogy milyen esemény miatt szakadnak ki az intenzív munkából, éppen ezért fontos számunkra, hogy az ITB szakmai konferenciái egyre több menedzsert mozgatnak meg.

 Akik ismerik az ITB-t, tudják, hogy a tartalom és a kreatív megvalósítás egyforma fontosságú számunkra, hiszen az üzenet átadása nem szenvedhet csorbát valamelyik elem hiányosságai miatt. Azt is láthatják, hogy időről időre teljesen megújulnak eseményeink, hiszen követjük, sőt próbáljuk megelőzni a trendeket. Az idei ITBusiness&Technology megtartja a szakmai alapokat, a bevált receptet, de messze túlmutat korábbi önmagán!

A hagyományos kétszer fél napos rendezvényt most egy egész naposra terveztük, hatékonyabbá téve vendégeink időbeosztását. A korábbiakban jellemző vidéki helyszínek helyett idén Budapestet választottuk. A szakmai programok mellett az újonnan alapított, 2017-ben debütáló díjunkra épülő estélyre is várjuk vendégeinket, ahol kiderül, ki lesz a TOP 52 győztese, vagyis Magyarország legsikeresebb ICT-cége, melyet Önök, a közönség és a szakmai zsűri szavaz majd meg.

A tartalom és a módszertan is átalakul, hiszen pörgősebb, forgószínpad-megoldásokat, szakmai műhelymunkákat építünk a programba. Természetesen mindezt technológiai, üzleti, stratégiai és HR-témákból válogatva, ha már ezek a leginkább releváns kihívások az ICT-társadalom életében. Ismét lesz csak a mi rendezvényünkön hallható, egyedi stratégiai tartalom is, hiszen a prémium résztvevői körnek ez mindenképp jár.

Idei kreatív címünk a SQUAD! A képregényforgató fiatalságnak nem igazán kell bemutatni, hogy a szuperhősökből összeállított csapat miért is képviselheti méltó analógiaként az ICT-piac 2017-es évét. Úgy gondoltuk, sőt teljesen biztosak voltunk benne, hogy ha valódi megoldásokat, igazi üzleti támogatást akarunk nyújtani a megjelenő menedzsereknek, akkor a hagyományosan alkalmazott, egy téma köré épített tartalmi koncepció kevés lesz. Van helyzet az ICT-piacon, ugyanakkor vannak igazán nagy lehetőségek is. Ezek megoldásához, kiaknázásához már egy egész szuperhőscsapatot kell hadrendbe állítani. Beszélünk majd a technológiai trendekről, a családi vállalkozások átörökítési kérdéseiről, a generációk egymás mellett és egymással történő működéséről, és persze a toborzás, a kiválasztás, az elemzés, a HR-stratégia is színpadra kerül. Úgy gondoljuk, ez az osztag elegendő patront ad majd az Önök kezébe, hogy a megszerzett tudást akár másnaptól tudják alkalmazni munkájukban. Hiszen az ITB konferenciák legfőbb üzenete ez. Ezt várjuk el előadóinktól, az előadások tartalmától, a műhelymunkák moderátoraitól egyaránt.

Legyen aktív vagy kevésbé aktív részese az évindító ITBusiness&Technology 2017-nek, ahol a SQUAD Önért is dolgozik!

 Bővebb információ

 

Helyszín: Kempinski Hotel Corvinus

Kezdete: 2017.02.20. hétfő 12:00

Vége: 2017.02.20. hétfő 23:00