Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


businessman_with_hat_in_front_590px_ericsson.jpg
Forrás: ITB

Virtuális és kiterjesztett valóság, elektromos és önvezető autók, a gigabites sebességet ostromló vezetékes internetkapcsolatok, lassan teljes 4G-lefedettség, okos és hálózatba kapcsolat eszközök milliói – az ember csak kapkodja a fejét a nap mint nap özönlő újdonságokat látva.

Nem könnyű eldönteni, hogy a számtalan forradalminak kikiáltott újdonság közül melyik alakítja át valóban az életünket és mi lesz ezeknek a hatásoknak az eredője.

Ebben segít a már évek óta rendszeresen publikált Ericsson Hot Consumer Trends jelentés. A számtalan folyamatot és fejlesztést összegző kutatás korábban már olyan fejleményeket jósolt meg sikerrel, mint a biometrikus azonosítás elterjedése, a shared economy térnyerése vagy éppen a digitális fizetési módok népszerűvé válása.

Decemberi klubrendezvényünk központi témája ezúttal az lesz, hogy mit várhatunk 2017-ben. Mely trendek nyernek lendületet? Melyek lesznek a legfontosabb új irányok? Mire kell készülnünk magánemberként és vállalatvezetőként? Hol áll az 5G mobiltechnológia fejlesztése és tesztelése? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak, ha eljönnek az ITB Club decemberi rendezvényére. Itt Jakab Roland, az Ericsson Magyarország ügyvezető igazgatója ismerteti a jelentés legfontosabb megállapításait, majd a résztevők kötetlen beszélgetést folytathatnak a jövő trendjeiről.

Időpont: 2016. december 6. 9.00–11.00 óra

Helyszín: KIOSK (Budapest, Március 15. tér 4.)

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan. A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 ezer forint + áfa.

Kapcsolódó videó

ITB Club december – Pillantsunk a jövőbe!

A rovat ajánlója

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2051 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Grace Gerald

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4901 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Inviitech

A legkeresettebb cégek: