Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
hardware-software
Forrás: lunatek-nm.com
Az IBM Hardware megoldások magyarországi értékesítésre is kibővítette a forgalmazási jogokat a nemzetközi IT nagykereskedő Arrow ECS Kft. és az IBM.

A szerződés értelmében az IT-viszonteladó és -megoldásszállítók cégek mostantól a teljes IBM termékportfóliót, hardvereket, szoftvermegoldásokat, szolgáltatásokat tudnak rendelni az Arrow ECS Kft-től.

Az így elérhető IBM termékválaszték lefedi a modern informatikai megoldások teljes skáláját, amely jól illeszthető az Arrow stratégiai céljaihoz és kereskedelmi terveihez. Ez az együttműködés mindkét fél, illetve a viszonteladó partnerek és fejlesztők számára is számos újabb lehetőséget teremt.

Dr. Strublik Sándor, Arrow ECS Kft.
Az Arrow ECS Kft. és az IBM között régóta fennáll a sokrétű üzleti együttműködés a világ számos országában és 2013 óta az IBM globális oktatási partnere is.

„Nagyon örülünk, hogy immár Magyarországon is együtt tudunk fejlődni az IBM-mel” – nyilatkozta Dr. Strublik Sándor, az Arrow ECS Kft. ügyvezető igazgatója.

„Az IBM élen jár a jövő digitális átalakulásának és műszaki infrastruktúrájának kialakításban és folyamatos megújításban – beleértve az IoT, a mesterséges intelligencia és blockchain fejlesztéseket is. Ennek stratégiai előnyeivel az IBM és az Arrow közösen tud dolgozni, immár Magyarországon is a teljes termékportfólióval” – tette hozzá az ügyvezető.


 


Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2062 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Gáspár László

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4921 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: