Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
marketing_fesztival_1
Forrás: Magyar Marketing Fesztivál

A hagyományokhoz híven az előttünk álló évre javasolt marketingeszközök, -módszerek és -megoldások bemutatása lesz idén is a Magyar Marketing Fesztivál fókuszában, de az érdeklődők inspiráló sikertörténeteket is meghallgathatnak a január végi rendezvényen.

Ötödik alkalommal rendezik meg a Magyar Marketing Fesztivált; a tavaly 1300 látogatót vonzó rendezvény célja a 2018-as év várható üzleti és marketing-trendjeinek bemutatása, illetve a vállalkozások, cégvezetők és döntéshozók felkészítése az idei év kihívásaira.

„A feldolgozott témákat a tavalyi évekhez hasonlóan most is hosszas piackutatás előzte meg annak érdekében, hogy a cégvezetők, döntéshozók és szakmabeliek abból választhassanak, ami valóban érdekli őket, amit leginkább fejleszteni szeretnének saját cégükben” – fogalmazott Galambos Róbert, a marketingesemény kommunikációs igazgatója.

 

„Idén ismét figyelembe vettük a látogatók visszajelzéseit: a plenáris előadások dupla hosszúságúak, 40 percesek és exkluzívak lesznek; illetve a korábban megfogalmazott igények szerint magyar, gyakorlatközpontú esettanulmányokat is bemutatnak. A szünetek hosszúságát szintén megdupláztuk” – részletezte a kommunikációs vezető.

 

Idén is lesz 40 standos szakkiállítás és újra lesz üzleti kapcsolatépítő (networking) rendezvény a MVÜK moderálásában, ahol szakértői segítséggel gyors, moderált üzleti kapcsolatépítésre, kapcsolati tőke megosztására lesz lehetőség. Továbbá folytatódik a „Milliárdosok klubja” betétprogram, amely egy kerekasztal-beszélgetés, ahol milliárdos forgalmú, kicsiből naggyá lett (sokszor családi vállalkozásokból kinőtt) cégek vezetői inspirálják tapasztalataikkal a hallgatóságot. Idén a Szentkirályi, a Batz és a Kulcs-Soft alapítói mesélik el saját történetüket január 25-én.

 

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2028 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Alföldi István

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4835 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:ALEF Distribution HU Kft.

A legkeresettebb cégek: