Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
47_rubanyi_tamas_3152.jpg
Forrás: ITB

A papíralapú iratok és digitális dokumentumok kezelésére kidolgozott német ELO megoldást az Ovitas szakemberei ismertetik meg a magyar üzleti világgal. Rubányi Tamás értékesítési vezető szerint a kiindulási alap a dokumentum, a hozzá kapcsolódó folyamatokat pedig az ügyféligények és a törvényi előírások határozzák meg.

– Tíz éve foglalkoznak az ELO megoldásaival.

– Az Ovitas immár 23 éve a magyar IT-piac szereplője, 2008 óta vagyunk a német gyökerű ELO üzleti partnerei. A német ELO fejleszti és biztosítja a dokumentumkezelő rendszer magját, mi pedig a magyar közszféra és versenyszféra igényeinek megfelelően alakítjuk tovább.

– Tehát nem egy dobozos termékről beszélünk.

– Részben dobozos. Részben pedig a tanácsadóink, fejlesztőink felelőssége, hogy ügyfeleink belső folyamatait leképezve testre szabott megoldást szállítsunk. Egy dokumentum a környezetében nyeri el teljes értelmét, ezért abban kell kezelni. Törvény írja elő egy irat befogadásának, iktatásának és kezelésének szabályait? Akkor a törvényi hátteret kell leképeznünk a megoldásban. Számla az adott dokumentum? Akkor biztos kapcsolódik hozzá szerződés, projekt, tehát fel kell építeni a megfelelő munkafolyamatokat a hatékony feldolgozáshoz. Műszaki dokumentáció készül? Akkor a verziókövetés, a munkapéldány elkülönítése a fontos.

– Ügyfeleik között megtalálható a közszféra, de a versenyszféra széles spektruma is kreatívan hasznosítja megoldásaikat.

– A tanúsított iratkezelés az állami szereplők, a közszféra számára kötelező, megoldásunkat ezen a területen kiemelten használják az intézmények. Egyéb területeken is jelen vagyunk: gyógyszeriparban a minőségügyi dokumentumok kezelésére, autóiparban a gyártási dokumentáció kezelésére is alkalmasnak bizonyultunk.

 

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2062 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Gáspár László

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4921 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: