Menü
66_Depositphotos_163408894.jpg
Forrás: ITB

A Rubrik Polaris egységes nyilvántartási rendszert biztosít az üzleti alkalmazások és adatok számára a zökkenőmentes biztonság, megfelelés és irányítás érdekében.

A Rubrik Polaris kiegészíti a Rubrik legfontosabb cloud data management termékeit azáltal, hogy SaaS-platformot biztosít az adatkezelő alkalmazások új osztályának – az összes üzleti információban az egységesített irányítás, keresés, szinkronizálás és adat-intelligencia részére.

A kaliforniai Palo Alto székhelyű cloud data management cég, a Rubrik 2018. április 4-én jelentette be, hogy elindítja a Rubrik Polarist, az iparág első adatkezelő alkalmazásokhoz kapcsolódó SaaS-platformját. Rubrik Polaris felhőalapú alkalmazások által biztosított globális szabályrendszer, munkafolyamat-összehangolás és mély adatismeret használatával forradalmasítja az adatkezelés piacát, különösképpen a biztonsági mentést/helyreállítást, az archiválást és a DR-t (disaster recovery).

 

Az üzleti tevékenység digitális átalakulása jelentős adat- és alkalmazásbővítési kihívásokkal párosul. Arról nem is beszélve, hogy számos vállalat vezet be felhőalapú szabályozást és ismerkedik a több felhős megközelítéssel is. Az adatok egyre kevésbé központosítottak az egymástól elszigetelt helyek és szolgáltatások miatt. Annak érdekében, hogy a vállalkozások megőrizhessék a szabályozást, végrehajthassák az irányítást és teljesítsék a megfelelésre irányuló célokat, az adatközpontok és a felhők adatainak, alkalmazásainak védelmére és kezelésére egységes adatrekordra épülő új adatkezelési alkalmazásokra van szükség.

 

Polaris SaaS Platform: az egységes nyilvántartási rendszer

A Polaris a Rubrik evolúciójának következő óriási ugrását jelenti. A Polaris SaaS-platform az üzleti információk számára rekordok egységes rendszerét hozza létre az adatközpontokban és felhőkben futó vállalati alkalmazások alapján. A rekordok rendszere tartalmazza az eredeti keresést, a munkafolyamat-összehangolást és a globális tartalomkatalógust, amelyek nyílt API-architektúrán keresztül érhetők el.

Így látja az ügyfél

„Izgatottak vagyunk, hogy kiaknázzuk a Polaris GPS fejlett adatmegjelenítési képességét, hogy valós időben, pillanatok alatt, valóban azonnal felismerhessük a megfelelő és hatékony alkalmazásokat. Miközben az összes kórházunkban tovább bővítjük a Rubrik jelenlétét, a Polaris GPS egyszerű és intuitív felületet biztosít a SaaS-on keresztül, hogy felügyelje és elemezze az összes fizikai, virtuális és felhős alkalmazást” – mesélt saját példájukról Lev Goronshteyn, a CarePoint Health CTO-ja.

 

A Rubrik és más fejlesztők az API-k kihasználásával nyújtanak értékes adatkezelő alkalmazásokat az adatkezeléshez, ellenőrzéshez, biztonsághoz és alapos felderítéshez. Ezek az alkalmazások kezelik a vállalaton belüli kockázatcsökkentés, megfelelés és irányítás kihívásait.

„Amiért a Rubrik Polaris egyedülálló, az az, hogy egyetlen rekordrendszeren keresztül biztosítja az üzleti információkat” – mondta Bipul Sinha, a Rubrik társalapítója és CEO-ja, hozzátéve, hogy az adatkezelési alkalmazások olyan új osztályát biztosítják ezáltal, amely elsőként teszi lehetővé a vállalkozások számára, hogy az üzlet minden szegmensével tudjanak foglalkozni a megfelelés, az irányítás és a biztonság érdekében. „Az alkalmazások és az adatok széttagoltsága továbbra is hatalmas kérdés azon ügyfeleink számára, akik üzleti tevékenységüket a felhőben kívánják működtetni. A Rubrik Polaris olyan platformot kínál, amelyre azért van nagy szükség, hogy teljes körű láthatóságot és ellenőrzést nyújtson az adatközpontban és felhőben lévő összes alkalmazás számára” – fogalmazott Mike Carter, az eGroup CEO-ja és alapítója.

A Rubrikról

A Rubrik az alkalmazások azonnali elérhetőségét biztosítja, adatvédelemmel, kereséssel, archiválással és az adatkezelés hibrid felhőbe másolásával. A vállalkozások számára a Rubrik piacvezető cloud data management platformja egyszerű, azonnali adathozzáférést, alkalmazás mobilitást, szabályalapú automatizálást, zsaroló programok elleni védelmet és analitikát biztosít. További információért látogasson el a http://www.rubrik.com weboldalra és kövesse a @rubrikInc-et a Twitteren!

 

Polaris GPS: többfelhős felügyelet és szabálykezelés

A Polaris GPS az első olyan adatkezelő alkalmazás, amely az új Polaris SaaS-platformon debütál. A Polaris GPS egységes vezérlési és irányítási konzolt nyújt globálisan elosztott üzleti alkalmazásokon keresztül, amelyeket a Rubrik cloud data management példányai helyi szinten kezelnek.

A Polaris GPS legfontosabb előnyei a következők:

– globális irányítópult: egy interaktív globális térkép, ami azonnal megjeleníti a fizikai, virtuális és felhő topológiák összes alkalmazását és adatait;

– egyedi analitika és jelentéskészítés: a következő generációs hírszerzőmotor hatékony tudást biztosít;

– globális rendszeraktivitás: a makronézet gyorsabb megoldást biztosít bármely rendszer hibaelhárításához, lehetővé téve a nagy, összetett környezetek számára, hogy az incidenseket gyorsan azonosítsa, elszigetelje és priorizálja;

– globális adatkezelési szabályozás: a vállalatok egyszerűen képesek nyilvántartást készíteni, hogy az egyes telephelyeken és több felhőben tárolt adat globális SLA-megfelelését igazolják. A különböző alkalmazások és helyszínek közötti adott idő pillanatban végzett tevékenységek keresés segítségével felkutathatóak.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2047 személy szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4898 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: