Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
23_Ocskay_Szilard_GYU_3555_2.jpg
Ocskay Szilárd, NEXONForrás: ITB

Kétszámjegyű növekedést regisztrált idén a NEXON, hagyományos intelligens HR-megoldásaik mellé egy új terméket dobtak a piacra, az iPlan beosztástervezőt. Jövőre a megújított beléptetőrendszer kerül piacra, ahogy a NEXON Akadémia szakképzéseit is tovább folytatják. Ocskay Szilárddal, a NEXON ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.

– Milyen évet tudhat maga mögött a NEXON?

– Előzetes pénzügyi eredményeink azt jelzik, hogy a korábbi szerényebb növekedés után idén komolyabb, 15 százalék körüli gyarapodást tudunk felmutatni. Idén és jövőre is az a feladatunk, hogy a HR intelligensebb legyen, új megoldásaink is ezt a cél tartják szem előtt. Ősszel mutattuk be az intelligens beosztástervező megoldásunkat, az iPlant, mely szerintem a világon egyedi. Azért merem ezt mondani, mert eddig is léteztek beosztástervezők, a termék megvalósítása viszont új abban a tekintetben, hogy mesterséges intelligencia alapú algoritmus segíti kiválasztani a trilliónyi variáció közül az ideálisat. Azt, amelyik figyelembe veszi a törvényi kereteket, a munkavállalói és munkaerő igényeket, vagyis minden, a vállalat életében felmerülő lehetőséggel számol.

– A HR mindig is élen járt az újítások tekintetében.

– Ez valóban így van. Hosszú évek óta beszélünk digitalizációról, több éve a piacon vannak azok az IT-megoldásaink, melyekre még most is rácsodálkoznak egyes cégvezetők, forradalmi újításként élik meg. Ez is jelzi, hogy sok a tennivalónk ezen a területen. Tudatosítanunk kell a felelős döntéshozókban, hogy olyan rendszerek állnak a rendelkezésükre, melyekkel digitális alapokra helyezhetik a HR-t. Arról nem is beszélve, hogy például a NEXON_PORT önkiszolgáló HR-rendszereinkkel a cégek képesek lesznek a digitális világban felnőtt fiatal generációs munkavállalókat is megnyerni maguknak.

– 2019-re terveznek új terméket a HR-megoldások területén?

– Mindenképp, a fejlesztéssel nem állunk le. Gőzerővel dolgozunk és a végső hajrájában vagyunk a megújított beléptetőrendszerünk fejlesztésének – már most több vállalat érdeklődik iránta. Reményeink szerint 2019 első negyedévében lesz elérhető. iPlan beosztástervező megoldásunkat rengeteg szakmai rendezvényen bemutattuk, és terveink szerint jövő évben megtörténnek az első bevezetések is. Sok munkát ad már most is, hogy nemrég egy tenderen elnyertük Európa egyik legnagyobb autóipari beszállítójának az elektronikus bérszámfejtési feladatait, ami 5000 ember bérének feldolgozását jelenti. Dolgozóik a NEXON_PORT önkiszolgáló rendszerünket is használni fogják.

– Tudomásom szerint az oktatásra is komoly hangsúlyt fektetnek a NEXON-nál.

– Munkatársaink folyamatos képzése mellett nagy hangsúlyt fektetünk oktatási üzletágunk, a NEXON Akadémia szakképzéseinek fejlesztésére. Ugyanakkor hatodik alkalommal szerveztük meg az Országos Bérügyviteli Bajnokságot, ahol a szakma legjobbjai csaphatnak össze. Különleges büszkeséggel tölt el, hogy a Kodolányi Egyetem személyügyi képzéssel foglalkozó külső tanszékeként idén nyáron a NEXON is egyetemi tanszékké lépett elő.

– Sikerült belakni az új székházat?

– Remélem, minden munkatársam olyan kényelmesnek találja az irodaházat, amilyennek én. Már megszoktuk a technikai újdonságokat, munkatársaink belakták a teret, otthonosabbá alakítva át. Munkánk elismeréseként idén negyedik helyezettek lettünk az Év Irodája pályázaton, ami komoly szakmai visszajelzést jelent számunkra.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2062 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Gáspár László

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4921 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: