Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
40_Marias_Zsigmond.jpg
Máriás Zsigmond, LogiNetForrás: ITB

Kiemelt felhasználói élményt, hűséges ügyfeleket és plusz online árbevételt hoz a vállalatoknak a mobilshop applikáció. A saját appshop nyitásában a LogiNet Systems Kft. Mcomapp megoldása segít – erről beszélgettünk Máriás Zsigmond ügyvezető igazgatóval.

– Ha már van webshopja a cégnek, miért foglalkozzon mobilshop applikációval?

– Egy új vásárlói szegmens dominálja az online teret: a látogatók több mint 50 százaléka érkezik mobilról – külföldön akár a 80 százalékot is eléri ez az arány. Ez az új szegmens a mobilvásárló, aki menet közben, a vonaton, buszon vagy netán a reggeli kávéja mellett egy mobileszközt használ, miközben vásárlási impulzusok érik. A vállalatoknak ezt a vásárlási pillanatot kell megragadniuk, tehát amikor a felhasználó aktívan érdeklődik egy termék iránt. A mobil célcsoport könnyen érthető, személyre szabott ajánlatokra, üzenetekre reagál, gyorsan dönt és vásárol. Mindezt a kezében lévő mobileszköz teszi lehetővé. Itt jelenhetnek meg a vállalkozások megoldást nyújtva egy saját vásárlói felülettel, egy appshoppal.

– Saját appshopra minden vállalatnak szüksége van?

– A mobilos alkalmazásoknak most van itt az idejük, a felhasználók a mobilon töltött idő több mint 80 százalékában appokat használnak. Kényelmes, egyszerű a vásárlás általuk, így nem meglepő, hogy a sikeresen befejezett mobilvásárlások aránya folyamatosan nő. A saját appshop indítása a kiemelt mobil-felhasználói élmény mellett hűségesebb vásárlókat, magasabb konverziós rátát és az e-commerce szereplők által régóta megálmodott omnichannel megoldás felé vezető utat is jelenti. Egy vállalkozás onnan tudhatja, hogy hűségesek a vásárlói, ha felkerült az appja a mobiljukra. Cégünk a saját appshop megnyitásában segít a három-négy hónap alatt testre szabható Mcomapp megoldással.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2054 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Lakovich Nándor

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4911 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: