Menü

Eseménynaptár

79_09_ocskay_szilard_forras_nexon.jpg
Forrás: ITB

Egyszer azt mondta, pályafutása talán legnehezebb döntése volt, amikor a vezetői feladatok hatékony ellátása érdekében abbahagyta a programozást. Lehet, hogy nehéz volt, de a döntés igazolta őt – no, nem csak toplistánk 9. helyezése miatt.

Ocskay Szilárd egyik alapítója és közel 30 éve ügyvezető igazgatója a bér- és HR-programok fejlesztésére, valamint a humán szolgáltatásokra szakosodott NEXON-nak. Kevesen mondhatják el magukról, hogy irányításukkal a trendalkotás mellett évről évre sikerül megőrizniük a piacvezetői pozíciót saját szakterületükön – így történt ez az elmúlt évben is. Az ügyvezető által két éve definiált stratégiai döntés (egy mobileszközökről is elérhető, dolgozói önkiszolgáló rendszer fejlesztése) helyesnek bizonyult és mára beváltotta a hozzá fűzött reményeket, miután a 2016-os év elhozta az áttörő sikert. Ocskay Szilárd bebizonyította, hogy évtizedek után is képes(ek) merőben újat alkotni a bér- és humánügyvitel területén. Az elmúlt időszak annak felismerésével (majd konkrét fejlesztésekbe ültetésével és menedzselésével) telt számára, hogy ahhoz, hogy az elkövetkezendő évtizedekben is sikeresek maradjanak, a mostani piaci trendeknek megfelelően a HR-t lényegesen humánusabbá, emberközpontúbbá kell tenniük az ügyfeleik részére.

Az önkiszolgáló rendszerek fejlesztésének meghatározása mellett a programozóból lett vállalatvezető NEXPONT néven januárban stratégiai HR-tanácsadó céget alapított, amely a NEXON informatikai alapjaira építve segíti a HR-folyamatok teljes kialakítását, illetve válaszokkal szolgál a digitális transzformációval és a „digitális bennszülött” generáció munkába állásával együtt járó változásokra, kérdésekre. Mégis, Ocskay Szilárd valószínűleg legnehezebb projektje a 2016-ban elkezdődött, mára finisébe ért új, nyolcemeletes, high-tech NEXON-székház építésének teljes körű koordinálása volt, amelybe szeptemberben költöznek át.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2022 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Pál

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4821 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:SERCO Informatika Kft.

A legkeresettebb cégek: