Menü
microsoft
Forrás: BerenyiSoft

Három új vezető kinevezését jelentette be a Microsoft Magyarország a regionális szintű szervezeti átalakítások részeként.

Új üzletfilozófiája szerint felhő- és mobilitás orientált globális nagyvállalatból az intelligens felhő és az azt támogató intelligens perifériák globális piacvezető vállalata kíván lenni a Microsoft. Az új technológiák az értékesítés módját, ezzel a cég szervezetét is átalakítják.

A vállalat ennek megfelelően a teljes partner együttműködési modelljét átalakítja. A vállalati és a partnerkapcsolati üzletág élére Törökné Nagy Mónikát nevezték ki. Elődje, Vass Gábor Kelet-Közép Európai partner fejlesztési igazgatóként irányítja a cég régiós partnerstratégiáját. Törökné Nagy Mónika az elmúlt 15 évben vezető technológiai és telekommunikációs nagyvállalatoknál dolgozott magyar, illetve regionális marketingvezetőként.

A szervezeti változások a lakossági szegmenset is érintik. A Microsoft globális szinten hat értékesítési régiót hozott létre a lakossági termékek és a hardver eszközök értékesítési üzletágának az irányítására. Az európai térségen belül kialakított országcsoportok egyike lett a Csehország, Szlovákia és Magyarország hármasát magába foglaló régió, melynek vezetője a korábbi magyarországi lakossági üzletágigazgató, Szabó Péter lett.

Szintén regionális pozíciót kapott a korábbi magyarországi jogi igazgató, Simándi Andrea is: ő a jövőben a vállalat európai adatvédelmi ügyeiért, különösen a közelgő Európai Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) való ügyfél-megfelelés támogatásáért lesz felelős (European Data Protection Attorney). Magyarországi utódja Kozma Zoltán, aki korábban a DLA Piper nemzetközi ügyvédi irodánál dolgozott ügyvédként, ahol a technológia, média és telekommunikáció csoport vezetője volt.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 1977 személy szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4700 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Clarmont I.S. Kft.

A legkeresettebb cégek: