Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
e-commerce_nagy_sandor
Forrás: Kurucz Árpád

Tisztújító taggyűlést tartott november 30-án az Ecommerce Hungary, a legnagyobb magyar e-kereskedelmi közhasznú egyesület. A leköszönő elnök, Ormós Zoltán internetjogász komoly örökséget hagy utódjára, hiszen az elmúlt évek során a szervezet számos taggal bővült, illetve az e-kereskedelem előretörésével a webáruházak meghatározó kereskedelmi tényezővé léptek elő.

A nemzetközi kapcsolatok további fejlesztését, a tagság bővítését és a tudásbázis erősítését tartották a legfontosabb kihívásnak a következő elnökségi ciklusra az Ecommerce Hungary tisztújító taggyűlésén bemutatkozó új elnökségi tagok.

A november 30-án megtartott taggyűlés a teljesen transzparens tisztújítási folyamatot zárta, melyet mindenki végigkövethetett az egyesület weboldalán. A leköszönő elnök, Ormós Zoltán a 2014 és 2017 közötti elnöki ciklust értékelve elmondta: kiemelt feladata volt a nemzetközi kapcsolatok létrehozása és kiépítése. "Nagy eredménynek tartom, hogy be tudtunk kapcsolódni a régiós webkereskedelmi vérkeringésbe, mára többek között német, cseh, lengyel partnerek tapasztalatait is meg tudjuk osztani a hazai e-kereskedelem szereplőivel" - fogalmazott Ormós Zoltán.

Az új elnök, Nagy Sándor (a kép bal oldalán)
 

Az Ecommerce Hungary jelenlegi taglétszáma 263 szervezet, cég, e-kereskedelmi vállalkozás. Az új, 9 fős elnökség: Nagy Sándor (G'Roby) elnök, Matócza Szabina, Csányi Zoltán (Harisnyadiszkont) alelnökök, Kiss Bernadette, Ormós Zoltán (Ormosnet), Őri Gergely (JátékNet), Szigetvári József (szállás.hu), Várkonyi Balázs (Extreme Digital), Zabari István (Lumenet) elnökségi tag fogja segíteni a közhasznú egyesület fejlődését.

Nagy Sándor, a G'Roby webáruházának vezetője 2020-ig nyerte el a tagság bizalmát. Az elnök hangsúlyozta: a vezetőségváltás nem hoz törést az egyesület életébe, mert a lerakott jó alapokon folytatni szeretné az elődje alatt megkezdett szakmai munkát. "Hatalmas változás előtt áll a piac, az elkövetkezendő években fokozatosan el fog tűnni az e-kereskedelem és a hagyományos kereskedelem közötti különbség. Azért fogunk dolgozni, hogy az Ecommerce Hungary megfelelő segítséget adjon és irányt mutasson ebben a folyamatban a még váltás előtt álló kereskedők számára is" - fogalmazott az új elnök.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2028 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Alföldi István

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4835 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:ALEF Distribution HU Kft.

A legkeresettebb cégek: