Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


halozat
Forrás: MOTIMENT

Az irodai folyamatokat optimalizáló cégnél a vállalat növekedési stratégiája miatt vált szükségessé, hogy az üzletfejlesztéssel dedikált szakember foglalkozzon.

Szőnyi Zoltán, MOTIMENT
Szőnyi Zoltán közel 24 éves üzletfejlesztői és kereskedelmi tapasztalattal, azon belül 10 éves felső vezetői gyakorlattal rendelkezik. A közgazdász szakember az elmúlt három évben a Bericap Magyarországnál, a világ egyik vezető műanyagipari cégénél volt kereskedelmi igazgató, ahol feladatai közé tartozott a különböző országok vezetőivel való kapcsolattartás mellett az éves költségvetés elkészítése is.

Szőnyi Zoltán a Szegedi Tudományegyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd több éven át kereskedelmi területen tevékenykedett, például hazánk egyik legnagyobb hullámlemez gyártójánál, a Rondónál hat évet töltött el. Ezt követően 2006–2011 között a Duropack Csoportnál nemzetközi értékesítési menedzserként szerzett tapasztalatokat, majd a Duna Autónál helyezkedett el kereskedelmi és marketing vezetőként (a nevéhez köthető olyan új CRM-rendszer bevezetése, amely forradalmasította az ügyfelek bevonását; az általa kezdeményezett piackutatás alapján pedig flottakezelő társaságot alapított a cég).

Szőnyi Zoltán beszél angolul, hobbijai közé tartozik többek között a fallabdázás, a motorozás és az utazás is.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2041 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Hetényi Márk

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4898 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:ALEF Distribution HU Kft.

A legkeresettebb cégek: