Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
sagyibo_viktor
Forrás: digitalhungary.hu

A Miniszterelnökség hatáskörébe tartozó KÖFOP-projektek végrehajtását koordináló miniszteri biztossá nevezték ki a Microsoft Hungary egykori kormányzati üzletág igazgatóját.

A közgazdász végzettségű szakember 2017. október 26-tól 2018. április 25-ig tölti be új, miniszteri biztosi tisztségét. Feladatai közé tartozik többek között a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Programból (KÖFOP) támogatott projektek végrehajtásának koordinálása. Az európai uniós források felhasználásáért felelős miniszter által kijelölt személyként a Fejlesztéspolitikai Koordinációs Bizottság tagja, valamint a miniszter delegáltjaként a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program monitoring bizottságának a tagja is egyben.

Sagyibó Viktor diplomáját és MBA fokozatát a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karának marketing szakán szerezte, majd 2001 és 2008 között a Telenor Magyarország (és jogelődje, a Pannon GSM) key account managereként, később értékesítési igazgatójaként tevékenykedett. 2008-ban került a Microsoft Magyarországhoz, 2011-ig a szolgáltatási üzletágban vezette a szolgáltatás-értékesítést, majd az akkor létrejött oktatási szegmens vezetői feladatkörét látta el. 2012-ben lett a vállalat kormányzati üzletágának vezetője, később a nagyvállalati üzletág vezetése került a felügyelete alá. 2016 nyarán rövid ideig a 4iG vezérigazgatói pozícióját töltötte be.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2028 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Alföldi István

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4835 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:ALEF Distribution HU Kft.

A legkeresettebb cégek: