Menü
magyar_telekom_epulet
Forrás: tech.de
A Magyar Telekom bejelentette, hogy Gyenes András vezérigazgató-helyettes 2017. január 10-i hatállyal távozik a társaságtól.

A lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese 2017. január 11-től Rékasi Tibor, aki egyúttal a T-Systems Magyarország újonnan létrehozott igazgatóságának elnöke lesz, míg a társaság ideiglenesen megbízott vezérigazgatója 2017. január 11-től Kaszás Zoltán.

Gyenes András 2015 júliusa óta volt a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese. "András a Magyar Telekomnál eltöltött másfél éve alatt sokat tett azért, hogy még nagyobb hangsúlyt helyezzünk az ügyfelek szempontjaira működésünk javításában éppúgy, mint új szolgáltatásaink kialakításakor. A nevéhez fűződik a Magenta 1 integrált kedvezménycsomag sikeres hazai bevezetése is, amely mára már több mint százezer ügyféllel rendelkezik. Sok sikert kívánunk további pályájához" – fogalmazott Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

Gyenes András
Gyenes András

Rékasi Tibor 2013 októbere óta a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese és a T-Systems Magyarország vezérigazgatója. 2008 szeptemberében csatlakozott a Magyar Telekom Csoporthoz tartozó leányvállalat, az IQSYS ügyvezető igazgatójaként. 2012 októberétől 2013. szeptember 30-ig a T-Systems Magyarország értékesítés divízió vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be. 2013. október 1-től a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese és a T-Systems Magyarország vezérigazgatója.

Rékasi Tibor
Rékasi Tibor

Kaszás Zoltán 2015. december 1. óta a T-Systems Magyarország vezérigazgató-helyetteseként az infokommunikációs megoldások divízióját vezeti. Korábban a Magyar Posta, a Budapest Airport, a MOL Csoport, illetve az OTP Szerbia informatikai vezetője is volt.

A Magyar Telekom Igazgatóságának döntése alapján 2017. január 11-étől a T-Systems Magyarországnál háromtagú igazgatóság jön létre, amelynek elnöke Rékasi Tibor lesz.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2002 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Bende Richárd

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4740 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: