Menü
Piller_Gabor_580px.jpg
Forrás: ITB

Vállalati értékesítési és marketingigazgatóként csatlakozik a Telenor Magyarország csapatához Piller Gábor. A szakember ezt megelőzően a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság marketingkommunikációs osztályvezetőjeként dolgozott.

Piller Gábor pályáját a telekommunikációs szektorban, a Westelnél kezdte, ahol kezdetben értékesítési menedzser volt, majd igazgatóhelyettesi pozícióban az indirekt értékesítési csatornák kiépítéséért felelt. Később a Déltávnál, az Invitelnél és a Vodafone-nál töltött be vezetői pozíciókat töltött be üzleti értékesítési, kereskedelmi és vállalati üzletág területeken. Felelősségi körébe tartozott többek között új üzleti termékportfóliók kiépítése, nagyvállalati és kormányzati ügyfélkör kialakítása, vállalati szolgáltatásportfólió bevezetése.

Később egy évet töltött a Samsung vállalati üzletág igazgatói pozíciójában. Feladata volt egyebek mellett a Samsung teljes IT- és üzleti termékportfoliójának értékesítése a vállalati és kormányzati szektor számára. A szakember innen igazolt 2016 szeptemberében az NMHH-hoz, hogy most ismét visszakanyarodjon pályája a távközlés szolgáltatói oldalára.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 1997 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Fazekas Barbara

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4740 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: