Menü
marton_laszlo_invitech_solution
Forrás: Invitech Solutions
Május közepén az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) az Invitech Solutions nagyvállalati és kormányzati igazgatóját, Marton Lászlót választotta meg a Távközlési tagozat új vezetőjének és ezzel együtt a szövetség elnökségi tagjának a következő három évre.

A szakember több mint tizenöt éves vezetői tapasztalattal rendelkezik az üzleti infokommunikáció területén. Az Invitech Solutions nagyvállalati és kormányzati szegmensének vezetése előtt az ICT-üzletfejlesztési terület igazgatójaként dolgozott a társaságnál. Marton László fontos szerepet játszott az egyedi, ügyfélre szabott, integrált megoldások kialakításában, a vállalat infokommunikációs szolgáltatásainak bevezetésében, illetve az Invitech Solutions megalapításakor a fejlesztési stratégia létrehozásában.

„A Távközlési tagozat vezetőjeként a célom, hogy ebben a kiemelkedő jelentőségű szakmai bizottságban az iparág fejlődését nagyban elősegítő, professzionális javaslatok készüljenek. A digitális fejlődéshez elengedhetetlen, hogy legyenek olyan szakmai műhelyek, amelyek a szolgáltatói érdekeken túlmutatva, a teljes ágazat szempontjait képesek megjeleníteni. Ezért is nagy megtiszteltetés, hogy szerepet vállalhatok az IVSZ munkájában” – mondta Marton László a Távközlési tagozatvezetői kinevezése kapcsán.

A szakember szerint kiemelt jelentőségű, hogy a cégek készen álljanak a digitális fejlődésre – ez a piaci fennmaradás egyik feltétele. A digitalizációra való átállásban pedig jelentős szerepe és felelőssége van a szakmai szervezeteknek is, amelyek segíthetik ezt a folyamatot.


Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 1997 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Fazekas Barbara

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4740 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: