Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


46_00_580px.jpg
Forrás: ITB

Már kora reggel hőség volt a nyári szünet előtti utolsó ITB Clubunkon, de valószínűleg korántsem volt annyira melege vendégeinknek, mint annak, aki például egy szép napon arra ébred, hogy feltörték a céges gépét és értékes információkat, adatokat loptak el tőle, vagy csak simán több napra ellehetetlenítették a működését.

Bizonyos értelemben véve sokat köszönhet az információbiztonsági szakma a tavalyi zsarolóvírusoknak, a WannaCry-nak és a NoPetyának. A villámgyors, tömeges és pénzben jól kifejezhető károkat okozó fertőzések ugyanis áttörték az üzleti vezetők és a tömegmédia ingerküszöbét. Az IT-biztonság beszédtéma lett, és olyan vállalkozások is kezdték komolyan venni a védekezést, akik eddig csak legyintettek a figyelmeztetésekre. A lehetőség azonban felelősséget is jelent az IT-biztonsággal foglalkozók részére. A megváltozott felhasználási szokások (felhő, mobilitás), a rendkívül gyorsan mutálódó kártevők, a szaporodó célzott támadások miatt a hagyományos védekezési módszerek, mint a határvédelem vagy a vírusirtás önmagukban már nem elegendőek.

 

De akkor mi számít annak? Júniusi ITB Clubunkon arra kerestük a választ szakértőink segítségével, milyen IT-védelmi páncélt tanácsos egy KKV-nak magára öltenie. Mit mutatnak a nemzetközi és a hazai trendek, milyen támadásokra kell készülni? Milyen veszélyek fenyegetik leginkább a cégeket? Hogyan tud ezek ellen védekezni egy szűkös erőforrásokkal gazdálkodó kisvállalat? Létezik egyetlen jó megoldás? A válaszokat a júliusi, összevont ITBUSINESS és ITBEHAVIOUR magazinunk hasábjain olvashatják, addig pedig jöjjenek a képek!

Az eseményről készült képes összefoglalónkat itt tekintheti meg

 

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2051 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Grace Gerald

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4901 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Inviitech

A legkeresettebb cégek: