Menü

Eseménynaptár

infobal_1
Forrás: InfoBál
Az InterContinental Budapest szálloda bálterme ad otthont február 18-án a harmadik InfoBálnak.

Az infokommunikációs szektor előkelő éves rendezvénye elegáns és különleges társasági esemény, ahol az innovációra és a szüntelen fejlődésre építő piac találkozik a konzervatív hagyományokat idéző, klasszikus báli csillogással.


Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter fővédnökként és Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott védnökként támogatja az infokommunikációs ipar rendezvényt, amely a báli szezon ékkövének ígérkezik. Érdekesség, hogy Nyitrai Zsolt, korábbi infokommunikációért felelős államtitkár öt év kihagyás után először vállal szerepet e szektorhoz kötődő eseményen.


A 2017-es InfoBál főszervezője, Oroján Sándor lapunknak elmondta: a helyszínválasztáskor azt tartották szem előtt, hogy az legyen alkalmas akár 600 vendég egyetlen térben való kényelmes befogadására. A főszervező szerint várhatóan a harmadik InfoBál lesz az eddigi legnagyobb a vendégek létszámát tekintve, és várhatóan ez lesz a báli szezon legnagyobb vendégsereget vonzó eseménye Budapesten. A főszervező elmondta: a rendezvényen idén is elvárás az elegáns (black-tie) megjelenés, a program pedig igazán tradicionalista irányvonalat követ majd: a Kiegyezés 150 éves évfordulója alkalmából felidézik az 1800-as évek végének báli hagyományait.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2022 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Pál

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4821 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:SERCO Informatika Kft.

A legkeresettebb cégek: