Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
tabletmgmt
Forrás: guardianlv.com

 Immár negyedik alkalommal, az egyetlen magyarországi bevezető partnerként választották be a MultiSoftot a Microsoft legeredményesebb Dynamics partnereit (a felső 5 százalékot) tömörítő President’s Club tagjai közé. 

Az exkluzív klubtagsághoz hozzájárult, hogy az elmúlt évben közel 30 új bevezetésben vett részt a MultiSoft, meglevő NAV és CRM ügyfeleiket is eredményesen szolgálták ki. Világszinten nagy sikereket értek el a MobileNAV megoldásukkal, amely a Microsoft Dynamics NAV okostelefonokról vagy táblagépekről történő elérését teszi lehetővé.

A díjat Jamrik Ferenc, az „Üzleti megoldások” üzletág vezetője vette át Washingtonban a Microsoft Partner konferenciáján. „Igazán büszke vagyok a MultiSoft dinamikus csapatára, hogy ismét képesek voltunk megfelelni a Microsoft kiemelt növekedési és minőségi kritériumainak. Folyamatos, két számjegyű növekedésünket valós piaci körülmények között érjük el, ügyfeleink a kkv-piac azon megfontolt vállalatai, ahol minden egyes beruházás megnyeréséért számos vetélytárssal kell megvívni. Szerencsére a vállalatirányítási bevezetéseink eredményességét ügyfeleink folyamatosan visszaigazolják, ezzel buzdítva minket az újabb sikerek irányába”, értékelte a kitüntetést az üzletágvezető.

„Az előző évi siker után mindig nehezebb tovább növelni az árbevételt, még több új ügyfelet szerezni, mint a korábbi, már szintén sikeres évben. Nagyon örülök, hogy a MultiSoft ezt a „duplázást” ismét megtette: Magyarországról egyedüli Dynamics partnercégként 2013 után az idén is bekerültünk a President’s Club-ba. Bízom benne, hogy az eddig is egyre sűrűbb kül- és belföldi ajánlatkérések, megkeresések száma ezáltal tovább nő, megkönnyítve azt, hogy elérjük célunkat, hogy a 2013 év 1 milliárdos árbevételünket megtartsuk, sőt tovább növeljük”, fűzte hozzá Svéd János, a MultiSoft értékesítési- és marketingigazgatója.

 

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: