Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
infobal_folyoso
Forrás: InfoBál
Február 18-án az InterContinental Budapest szálloda bálterme megtelik fénnyel, zenével és a hazai ICT-szektor menedzsereivel. A harmadik InfoBálig már csak pár napot kell aludni; az est fővédnöke Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, védnöke pedig Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott. Oroján Sándor főszervezővel beszélgettünk.

– A szervezés finisbe érkezett, hogy állnak most, pár nappal a bál előtt?
– Három nappal az esemény előtt már csak az izgalom maradt, szervezőmunka kevésbé. Elmondhatom, hogy biztosan teltházas lesz az InfoBál, 500 vendéget regisztráltunk. Három éve, az első bálon 130 fővel indultunk, tavaly 230-an voltunk, idén pedig 500 fős bálteremmel is várólistát vagyunk kénytelenek vezetni. Nagy elismerés ez az előző évek szervezőinek, és megtisztelő a szakma felénk közvetített bizalma idén. Minden megteszünk, hogy felejthetetlen élményt nyújtsunk a vendégeknek.

– Van olyan újdonság a programban, ami az elmúlt napokban került csak a forgatókönyvbe?
– Számos meglepetéselemmel készülünk, de azt szeretnénk, ha mindez a helyszínen lenne meglepetés. Annyit elárulhatok, hogy az idei bál az 1867-es kiegyezés 150 éves évfordulójának jegyében telik majd.

 

 

– Mettől meddig tart a mulatság?
– 18 órakor lesz a kapunyitás. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy érkezzen meg legkésőbb 18:30-ig, hogy kényelmesen elfoglalhassa a helyét, elfogyaszthassa az welcome drinket. A program hajnali 2-ig tart. Amit kiemelnék még, hogy idén újdonságként hitelesített beléptetés lesz az InfoBálon a DO-Q-MENT jóvoltából, minden résztvevő elektronikusan megkapja majd fényképét a hitelesített adatokkal együtt.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2028 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Alföldi István

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4835 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:ALEF Distribution HU Kft.

A legkeresettebb cégek: