Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
infobal_nyito
Forrás: InfoBál
Hamar megtelt az InterContiental Budapest szálloda bálterme és a táncparkett is a 3. InfoBálon, amelynek fő tematikáját az 1867-es kiegyezés 150. évfordulója adta. Ott voltunk, szórakoztunk, beszélgettünk, táncoltunk. Együtt voltunk.

Teljes mértékben megcáfolhatjuk azt a városi legendát, miszerint az ICT-szektorban dolgozó menedzserek merev, csak az informatikának létező és a bitek romantikájában élő emberek volnának. Minden eddiginél több vendéget vonzott ugyanis a február 18-ai InfoBál, amely idén Seszták Miklós Nemzeti fejlesztési miniszter fővédnökségével és Nyitrai Zsolt Stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott védnökségével zajlott, 500 bálozó részvételével.

Az 1867-es kiegyezés klasszikus, előkelő báli világát megidéző, ám programjában és zeneiségében lendületes, a mai trendeket tükröző társasági eseményen újdonságként és hagyományteremtő jelleggel idén először adták át az ITB-vel közösen alapított, "A jövő digitális vállalata" díjat, amelyet az MKB Bank nyert el. Hetényi Márk, a vállalat retail és digitális vezérigazgató-helyettese köszönőbeszédében elmondta: fontos visszajelzés számukra a díj, hiszen mindig is kiemelt figyelmet fordítottak a digitális banki megoldások fejlesztésére, felkarolására.

 

Az idei InfoBál alapító-szervezője, Oroján Sándor elmondta: "Az InfoBállal hagyományt teremtettünk, mára ez lett Budapest legnagyobb báli eseménye. A résztvevők köre és száma igazolja, hogy az infokommunikációs szektorban is van igény a tradicionális programra, a hagyománytisztelő eseményre. Már megvan a negyedik InfoBál időpontja is: 2018. február 17. Örömömre szolgál, hogy elmondhatom, a nehéz helyzetben lévő erdélyi gyermekeken segítő Dévai Szent Ferenc Alapítvány számára a bál jótékonysági árverésén közel félmillió forint gyűlt össze."

Szó szerint hajnalig mulattunk, a bál 2 órakor zárta kapuit, de emlékét őrzi tovább az a hitelesített adatokkal ellátott fénykép, amely – idén ugyancsak újdonságként – a résztvevőkről készült beléptetéskor.


(Az összes kép forrása: InfoBál)

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2028 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Alföldi István

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4835 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:ALEF Distribution HU Kft.

A legkeresettebb cégek: