Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Dr_Budai_J_Gergo.jpg
Forrás: ITB

2017. szeptember 1-től Dr. Budai J. Gergő lesz a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese.

A mobiltársaság közleménye szerint a szakember vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesként a Vodafone jogi, szabályozási, nagykereskedelmi, kommunikációs és felelősségvállalási területeinek irányítását látja el ez év szeptemberétől.

„A Vodafone-nak további izgalmas fejlesztési tervei vannak Magyarországon. Komoly szakmai és vezetői feladatként és kihívásként tekintek új megbízatásomra a Vodafone Magyarország menedzsmentjében. Az iparágban eltöltött több mint öt évem alatt rendkívül sokat változott és fejlődött ez az ágazat. Ezért is tartom inspiráló kihívásnak, hogy szakmai pályafutásomat a világ egyik legismertebb és legerősebb hírközlési márkájának hazai leánycégénél folytathatom, melyben korábbi munkáim során szerzett tapasztalataimra is építeni szeretnék” – fogalmazott kinevezése kapcsán Dr. Budai J. Gergő.

A 40 éves szakember mostani megbízatását megelőzően öt éven keresztül volt az Invitel Csoport általános vezérigazgató-helyettese. Ez idő alatt kiemelkedő szerepet játszott az Invitel Csoport refinanszírozásában, szerkezetének átalakításában, tartós növekedési pályára állításában és sikeres értékesítésében.

Az eredetileg jogi végzettségű szakember pályafutását a White & Case Nemzetközi Ügyvédi Irodánál kezdte. Ügyvédi pályafutását követően 2007-től öt éven keresztül a Pfizer gyógyszeripari világcég jogi igazgatójaként tevékenykedett Magyarországon, majd később Romániában és a Cseh Köztársaságban is betöltötte a pozíciót.

Budai J. Gergőről írt korábbi portrécikkünket itt találja.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Zákai Emõke

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4960 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:EcoSim Kft.

A legkeresettebb cégek: