Menü
72_02_krenusz_kornel.jpg
Forrás: ITB

Tavaly is a top 10-ben végzett, idén viszont valósággal az élre tört Krénusz Kornél. A versenyszférából érkezett, jelentős iparági tapasztalattal rendelkező gazdasági szakember két éve vette át az állami tulajdonú MVM Csoport távközlési tagvállalata, az MVM NET vezetését, lendületes tempót diktálva állandó feladataiknak és piaci szolgáltatásaiknak.

A 2016-os évben vezetése alatt épült ki Európa egyik legmodernebb, LTE-technológiával működő hazai mobilhálózata a 450 MHz-es frekvencián. A vezérigazgató jelenleg az állami és önkormányzati intézmények hálózati hozzáféréseinek, kapcsolatainak fejlesztését, a meglévő kormányzati hálózatok konszolidációját, kapacitásainak, teljesítményének növelését koordinálja a kiemelt projekteken keresztül. Szakmai felügyeletével a szükséges hálózati infrastruktúra biztosítása mind vezetékes, mind vezeték nélküli technológiák segítségével valósul meg a projektek során ott, ahol az elérhető sávszélesség és a hálózati kapacitás nem megfelelő szintű, ezáltal az újonnan telepített hálózati eszközök kiszámíthatóbb, stabilabb és biztonságosabb működést eredményeznek. A teljes fejlesztési program még javában tart (és várhatóan 2019 év végével zárul majd).

Krénusz Kornél az elmúlt egy évében deklarált céljának megfelelően haladt, ami pedig nem más, mint hogy a hálózatfejlesztési program ütemes és sikeres megvalósításával az MVM NET stratégiai céljainak elérése mellett az ország digitális versenyképességét is növelje. Vezetésével folytatódott a társaság szolgáltatás-portfóliójának bővítése is: a komplex hosting és ICT-termékek biztosítására alkalmas gödi adatközpont beruházása jelenleg is zajlik (ennek alapkövét 2016 decemberében tették le); terveinek megfelelően a vállalat komplex szolgáltatási portfoliója hamarosan adatközponti szolgáltatással egészül ki. A vezérigazgató dinamikájának szakmai és olvasói elismerése egyaránt 2. helyezése.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 1997 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Fazekas Barbara

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4740 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: