Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
amanda_nelson_vodafone
Forrás: Vodafone
Máltáról érkezik a Vodafone Magyarország vezérigazgatója: Amanda Nelson jövő év január elsejétől tölti be új pozícióját.

A Bristoli Egyetemen végzett Amanda Nelson még karrierje elején, 1998-ban csatlakozott a Vodafone csapatához. Az azóta eltelt 18 évben számos országban töltött be különféle vezetői pozíciókat pénzügyi és marketing területen a csoportnál, így többek között dolgozott az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Japánban és Új-Zélandon is – a Vodafone Magyarországhoz a máltai leányvállalat éléről érkezik, ahol 2013 novembere óta volt vezérigazgató. Ez idő alatt sikeresen megerősítette a vállalat vezető mobilpiaci pozícióját a kiemelkedő ügyfélelégedettséggel, a 4G és a 4G+ hálózat kiépítésével és stabil pénzügyi eredményeivel.

Az új vezérigazgató a Vodafone Magyarország éléről január elsejével távozó Alexander Froment-Curtilt váltja, aki a közel 41 millió előfizetővel rendelkező, a helyi piacot vezető Vodafone Egyiptom vezérigazgatójaként folytatja pályafutását. A távozó vezérigazgató a hazai piacon számos fontos eredményt ért el, vezetése alatt pedig a vállalat tovább haladt a Gigabit Magyarország vízió elérése felé, aminek keretében az országos 4G lefedettség elérése mellett elindult a 4G+ szolgáltatás kiépítése is.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2028 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Alföldi István

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4835 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:ALEF Distribution HU Kft.

A legkeresettebb cégek: