Ma: 12°CEső várható
Topsztori

Nagy jelentőségű termékcsoportot jelentetett meg a Cisco a nemrég, aminek kapcsán Christopher Young, a biztonságért (és a kormányzati ügyfelekért) felelős alelnök hét közép-európai országra szóló telekonferenciát tartott a héten.

-
 

 

„Data Center Launch” összefoglaló néven emlegeti a cég az adatközpontok biztonságát növelő termékek új változatainak szeptember 17-ei bemutatását. Ezek: ASA 9.0 tűzfalszoftver, ASA 1000V tűzfal, IPS 4500 adatközponti behatolásmegelőző rendszer, Security Manager 4.3 központi hálózatfelügyeleti megoldás és az AnyConnect 3.1 biztonságos távoli hozzáférési szoftverek.

A világ internetes forgalmának nagy része Cisco-hálózatokon keresztül áramlik. Az ebből származó tapasztalatokra építve megalapozott biztonsági tanácsokkal tudja ellátni ügyfeleit. A felhő alapú kommunikációra és a virtuális adatközpontok által kínált megoldásokra lehetőségként, és nem valamiféle akadályként kell tekinteni, hangsúlyozta Chris Young is.

Ahogy a munkahely lényegében az egész világra kiterjed, a védelmet közelebb kell vinni az adatközponthoz – az a biztos pont, mondta az alelnök. A Cisco jó pozícióban van, a biztonsági termékek révén (a pénzügyi) 2012-ben hároméves bevételi csúcsot értek el, a következő év trendjei pedig világosan látszanak, és az új termékek is tükrözik ezeket. A platformpreferenciákat firtató kérdésre Chris Young  azt válaszolta, hogy az (egyetlen) Apple-t könnyebb együttműködésre bírni, mint a sok gyártó között megosztott Androidot.

 

Bookmark and ShareCikk nyomtatása
A rovat ajánlója
Több olyan alkalmazást ismertünk meg mostanában, amelyek újfajta prezentációs, kreatív dialógust kínálnak, mind az előadónak és mind a célközönségnek. Ilyen például a Modeler és a...

Eseménynaptár

Aktuális lapszámunkból

Szabja személyre! A viselkedés alapú elméletek az üzleti élet egyre szélesebb spektrumában fedezhetők fel, mióta kiléptek a „furcsa, de érdekes” skatulyából Magyarországon is.

Kerekasztal-hegyek Mostanság nagy a médiazaj. Lendüljünk túl ennek nagypolitikai vetületein, és maradjunk a mi „kis” ict média-tudásközpontunk körüli zajnál. Mert mi is adunk ám témát az ict-piacnak a március eleji konferenciánkkal.