Ma: 17°CEső várható
Topsztori

Nagy jelentőségű termékcsoportot jelentetett meg a Cisco a nemrég, aminek kapcsán Christopher Young, a biztonságért (és a kormányzati ügyfelekért) felelős alelnök hét közép-európai országra szóló telekonferenciát tartott a héten.

-
 

 

„Data Center Launch” összefoglaló néven emlegeti a cég az adatközpontok biztonságát növelő termékek új változatainak szeptember 17-ei bemutatását. Ezek: ASA 9.0 tűzfalszoftver, ASA 1000V tűzfal, IPS 4500 adatközponti behatolásmegelőző rendszer, Security Manager 4.3 központi hálózatfelügyeleti megoldás és az AnyConnect 3.1 biztonságos távoli hozzáférési szoftverek.

A világ internetes forgalmának nagy része Cisco-hálózatokon keresztül áramlik. Az ebből származó tapasztalatokra építve megalapozott biztonsági tanácsokkal tudja ellátni ügyfeleit. A felhő alapú kommunikációra és a virtuális adatközpontok által kínált megoldásokra lehetőségként, és nem valamiféle akadályként kell tekinteni, hangsúlyozta Chris Young is.

Ahogy a munkahely lényegében az egész világra kiterjed, a védelmet közelebb kell vinni az adatközponthoz – az a biztos pont, mondta az alelnök. A Cisco jó pozícióban van, a biztonsági termékek révén (a pénzügyi) 2012-ben hároméves bevételi csúcsot értek el, a következő év trendjei pedig világosan látszanak, és az új termékek is tükrözik ezeket. A platformpreferenciákat firtató kérdésre Chris Young  azt válaszolta, hogy az (egyetlen) Apple-t könnyebb együttműködésre bírni, mint a sok gyártó között megosztott Androidot.

 

Bookmark and ShareCikk nyomtatása
xEzt is figyelmébe ajánljuk:

Az internetjogászok kora

Előbb-utóbb mindenki belebotlik valamilyen paragrafusba az internetes joggal kapcsolatban. Írjon csak egy buta kommentet egy portálon, máris beperelhetik becsületsértésért. Jön az e-egészségügy, a mindenes e-igazolvány, lassan mindent a neten intézünk. Szükség van tehát az ilyen téren otthon lévő és profi jogi képviselőkre is. Ormós Zoltánt, a téma magyar pionírját faggattuk ezekről a kérdésekről.
<1/3>
A rovat ajánlója
Idén nyáron első alkalommal hívta életre a Brain Bar Budapest rendezvényt a Design Terminál, a We Love Budapest, az Akvárium Klub és a HG Media a Magyar Telekom főtámogatásával.

Eseménynaptár

Aktuális lapszámunkból

Kicsi Ricsi Néztem nagy szemekkel, amikor a 3B Team azzal állt elém, hogy ők momentán a gyerekvállalás témakörben akarnának megnyilvánulni. Persze, az itbehaviour magazinban már témáztunk mélyen a gyermeknevelésről, a csapat mögött láthatóan komoly kutatómunka van.

Ezt a szerelmet biztosan nem fújhatja el a szél. Már, ha sikeresek akarunk lenni Bár a nyár már itt van a nyakunkon, és ilyenkor azt mondják könnyed témákkal érdemes előhozakodni még menedzsermagazint olvasóknál is, de az itbehaviour nem igazán követi a hagyományokat.