Menü
internet_vezetek
Forrás: portail-ie.fr
2018-ban még tovább, 5 százalékra csökken az internet áfája, és tovább bővítik a Digitális Jólét Programot. A kormány célja, hogy minden eddiginél olcsóbb, elérhetőbb és gyorsabb legyen az internet Magyarországon.

Idén januártól 27 százalékról 18 százalékra csökkent az internet-előfizetés áfája, 2018 januárjától pedig a tervek szerint még tovább, 5 százalékra csökkentik. A kormány ez irányú javaslatát a jövő évi adótörvényekről szóló előterjesztés részeként már benyújtotta a parlamentnek.

Az Európai Unió tagállamai közül 2018. január 1-től várhatóan hazánkban lesz a legalacsonyabb az internet áfája – az internet-előfizetések ára a 2017-es és 2018-as adócsökkentések után közel 20 százalékkal lesz olcsóbb. Az ígéretek szerint 2018 végéig minden magyar településen elérhetővé válik az ingyenes, szélessávú wifi-szolgáltatáshoz való hozzáférés, illetve minden háztartásba eljuthat a legalább 30 megabit/szekundumos szupergyors internet. 2017 közepén pedig útjára indul a minden eddiginél kedvezményesebb árú Digitális Jólét Alapcsomag.

Eközben elkészült a kibővített Digitális Jólét Program, a DJP 2.0. A több mint 20 új fejlesztési programot tartalmazó stratégia a magyar gazdaság, az állami működés és a magyar társadalom digitális fejlesztésének szinte valamennyi területén megfogalmazza a digitalizációt támogató programokat.

Bookmark and Share

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 1974 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Javorniczky Áron

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4698 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Bee Design Agency

A legkeresettebb cégek: