Menü
internet_vezetek
Forrás: portail-ie.fr
2018-ban még tovább, 5 százalékra csökken az internet áfája, és tovább bővítik a Digitális Jólét Programot. A kormány célja, hogy minden eddiginél olcsóbb, elérhetőbb és gyorsabb legyen az internet Magyarországon.

Idén januártól 27 százalékról 18 százalékra csökkent az internet-előfizetés áfája, 2018 januárjától pedig a tervek szerint még tovább, 5 százalékra csökkentik. A kormány ez irányú javaslatát a jövő évi adótörvényekről szóló előterjesztés részeként már benyújtotta a parlamentnek.

Az Európai Unió tagállamai közül 2018. január 1-től várhatóan hazánkban lesz a legalacsonyabb az internet áfája – az internet-előfizetések ára a 2017-es és 2018-as adócsökkentések után közel 20 százalékkal lesz olcsóbb. Az ígéretek szerint 2018 végéig minden magyar településen elérhetővé válik az ingyenes, szélessávú wifi-szolgáltatáshoz való hozzáférés, illetve minden háztartásba eljuthat a legalább 30 megabit/szekundumos szupergyors internet. 2017 közepén pedig útjára indul a minden eddiginél kedvezményesebb árú Digitális Jólét Alapcsomag.

Eközben elkészült a kibővített Digitális Jólét Program, a DJP 2.0. A több mint 20 új fejlesztési programot tartalmazó stratégia a magyar gazdaság, az állami működés és a magyar társadalom digitális fejlesztésének szinte valamennyi területén megfogalmazza a digitalizációt támogató programokat.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 1992 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Csepely-Knorr Kristóf

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4729 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: