Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


topmanager
Forrás: saleshacker.com

A "Top 25 – A Legmeghatározóbb Emberek a Hazai Digitális Piacon" idei listáján látványosan megerősödtek az e-kereskedelmi vezetők, ennek fő oka, hogy a tartalom mellett egyre hangsúlyosabb szerepet kap a technológia a mindennapokban.

Palocsay Géza, Schibsted (Jófogás.hu, Használtautó.hu)
Idén nyolcadik alkalommal állította össze a digitális piac legmeghatározóbb 25 személyét tartalmazó toplistát a Marketing&Média.

A rangsor élére 2017-ben Palocsay Gézát, az e-kereskedelemmel foglalkozó Schibsted Classified Media Hungary ügyvezető igazgatóját választotta a szakmai zsűri.

A Jófogás.hu-t és a Használtautó.hu-t üzemeltető vállalat sokat erősödött a szakember vezetése óta, és árbevételük várhatóan nagyot ugrik majd idén, hiszen a Használtautó.hu-t beolvasztották a cégbe.

Szigetvári József, Szállás.hu
A lista második helyezettje Szigetvári József, a Szállás.hu ügyvezető igazgatója, aki a 2016-os negyedik helyéről lépett előre.

A szállásfoglaló oldal látványos növekedésen ment keresztül az elmúlt években, jelenleg már öt országban rendelkeznek saját képviselettel, és öt kontinensről kínálnak szálláshelyeket.

A dobogó harmadik fokára 2017-ben Uj Péter került, a 444.hu főszerkesztője. A 2013-ban indított hírportál havonta 1,3 millió látogatóval büszkélkedhet, ami napi viszonylatban 210-220 ezer netezőt jelent.

Uj Péter, 444
Simon Krisztián, a Marketing&Média főszerkesztője kiemelte, hogy 2017-ben a tartalom helyett hangsúlyosabb szerepet kapott a technológia, amit jól tükröz az e-kereskedők megnövekedett száma is a toplistán. A digitális világ gyors változását mutatja, hogy a 2016-ban összeállított toplista 40 százaléka cserélődött ki idén.

Növekedett a női szereplők száma, közülük idén már hárman vannak a tíz legbefolyásosabb digitális szakember között. A topvezetők tartották tavalyi arányukat, a véleményvezérek-főszerkesztők és az alapító-innovátorok súlya viszont csökkent.

 

2017 határozottan az e-kereskedők éve lett a toplista szempontjából, ugyanis négyről hétre emelkedett a számuk a tavalyi összeállításhoz viszonyítva. Az idei listán a már említettek mellett még Martis István (Profession.hu), Mészáros Dávid (Ingatlan.com) és Weiler Péter (Dating Central Europe) is képviseli a kategóriát.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2051 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Grace Gerald

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4901 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Inviitech

A legkeresettebb cégek: