Menü
converg.jpg
Forrás: projectm-online.com

Részvényvásárlás útján szerez részesedést a Stratis az XperTeamben. Kapcsolati hálóik, ügyfélbázisuk, referenciáik, szakértői csapataik termékportfólióik összevonásával kívánják magasabb szintre emelni piaci megjelenésüket. 

„Egy közös munka során találtunk egymásra az XperTeam-mel, ahol a Stratis fővállalkozóként dolgozott. Elég hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a két cég nagyon sok területen tudná erősíteni egymást” – mondja el a megállapodás kapcsán . A Stratis immár ötödik éve építi megvalósítási képességét az adatmenedzsment területén, ami az adatokkal kapcsolatos stratégiai tanácsadási és projektvezetési tevékenységének szerves kiegészítése. A cég adatmenedzsment szolgáltatásai között megtalálható többek között az adattárház-építés, -kiaknázás, adatintegráció és -migráció – világszinten vezető piaci megoldásokra (Microsoft portfólió, Talend, HP IDOL) támaszkodva. Az XperTeam (XT) igazolt, rendkívül alapos szaktudással bír az adatmenedzsment területén, különösen az Oracle alapú BI- és adattárház-építésben, ami nagyon jól összeillik a Stratis szolgáltatásainak körével.

Makovi Zoltán Zsolt, az XperTeam vezérigazgatója és Juhász Miklós, a Stratis vezető partnere
„A Stratis számára ez minőségi ugrást jelent: a lassú, organikus bővülés helyett az eddigi megvalósítási kapacitás kétszeresére teszünk szert az üzleti intelligencia, adatmenedzsment területén” – mutat rá Juhász Miklós. „A mi célunk a Stratis érdekeltség beemelésével az XperTeam portfóliójának és kiemelkedő szakértelemének jelentős, új ügyfélkörrel való bővítése, valamint a növekedés biztosítása” – utal céljaikra az új szervezeti felállás létrejötte kapcsán Makovi Zoltán Zsolt, az XperTeam vezérigazgatója.

Az együttműködésre lépettkét cég azt is felismerte, hogy a külföldi piacra lépésben komoly üzleti potenciált jelent az XT termékportfoliója, és nemzetközi szinten is számottevő Oracle szakértelme. A Stratis életében nem először fordul elő, hogy vásárlás útján lép szintet az üzleti intelligencia kompetencia bővítésében: legutóbb 2012-ben vásárolt fel céget az adatgazdálkodás, adatmenedzsment szaktudás erősítése érdekében.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 1992 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Csepely-Knorr Kristóf

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4729 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: