Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
hostlogic_techwave
Forrás: HostLogic
A Techwave csoport stratégiai befektetőként többségi részesedést vásárolt a HostLogic-ban

A két vállalat stratégiai partnerként már több éve erősítette egymást, az új tulajdonosi háttérnek köszönhetően a HostLogic a jövőben még szélesebb körű hazai és nemzetközi informatikai szolgáltatást kíván ügyfeleinek biztosítani. Ennek megfelelően SAP technológián alapuló szolgáltatásait a Techwave csoport nemzetközi tapasztalataival olyan területeken tudja erősíteni, mint az Üzleti Intelligencia (tervezés, vállalati teljesítmény mérés, prediktív analízis), Big Data, IoT, digitalizálás és eCommerce-megoldások, teszt automatizálás, cloud infrastruktúra menedzsment, valamint a modern alkalmazásfejlesztés.

"Az akvizíció minden tekintetben erősíteni fogja a képességeinket, hogy az ügyfelek számára minél nagyobb rugalmassággal tudjuk biztosítani szolgáltatásainkat a különböző funkcionális, nyelvi, és időzónák szerinti igényeknek megfelelően. A HostLogic magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt az SAP területen, ezzel a felvásárlással még szélesebb ügyfélbázis számára tudunk bővített szolgáltatásokat kínálni például a digitalizálás vagy az IoT-területeken. Ez olyan üzlet, amely mindkét fél számára win-win helyzetet jelent" – mondta Damodar Rao Gummadapu, a Techwave csoport elnök-vezérigazgatója (a fenti képen középen – a szerk.)

"Cégünk alapítása óta törekedett arra, hogy ne csak a hazai, hanem a nemzetközi informatikai piacra is képes legyen szállítani. Ezt egymagában csak korlátozottan tudta megtenni eddig, a mostani csatlakozással az eredeti elképzelés valósulhat meg végre. A meglévő nemzetközi tudásunk terjedhet az európai, sőt közvetve az amerikai és ázsiai piacokon is, illetve új tudást hozhatunk el a hazai és régiós vevőinknek. Örömmel és tervekkel lépünk be abba a nagyobb családba, amit a Techwave csoport jelent nekünk" – nyilatkozta Görbics Zoltán, a HostLogic igazgatósági tagja (a fenti képen jobbra – a szerk).

A HostLogic változatlan magyarországi irányítással, vezetői csapattal és működéssel folytatja tovább a munkát.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: