Menü
03_deviantart.com.jpg
Forrás: ITB

Azt már nagyjából mindenki fújja, hogy az ITB kis időre a Roxfortba költözik, ezért odavárja ügyfeleit, olvasóit. Hogy ott mindenfajta hókusz-pókusz mellőzésével ellássa őket a sikerességhez nélkülözhetetlen tudáshalmazzal.

Mert nálunk tudást azt biztosan lehet kapni. Konkrétat, azonnal hasznosíthatót, máshol el nem érhetőt. Ez lesz az a konferencia, ahol a szakmai műhelymunkát behozzuk a hazai ICT-event világba. Idén tehát megváltozik az ITBusiness & Technology szerkezete, ami lehetővé teszi, hogy ki-ki érdeklődésének megfelelő mélységben bővítse ismereteit a három helyszín valamelyikén.

Tudom, sokan azért jönnek hozzánk – amiért más rendezvényekre is járnak –, hogy új üzleti kapcsolatokat teremthessek. Hát, erre eddig nem volt panasz! Tudok sok, több száz milliós dealről, ahol a kapcsolatfelvétel az ITBusiness & Technology konferencián történt meg. Hallottam olyan véleményt is, hogy míg máshol esetleg degeszre eszik magukat, tőlünk üzlettel távoznak. Találkoztam már nálunk az ICT-szakma nem egy Houdinijével, David Copperfieldjével, de láttam sok-sok szárnyait bontogató Harry-t és néhány Hermionét is. Akik aztán évek múlva immár Rodolfóként, Ungár Anikóként vagy David Merliniként térnek majd vissza közénk.

De térjünk vissza a valóság talajára a varázslatok világából! Az ITB kettős irányultságának megfelelően az ITBusiness & Technology vendégkörének egy része ICT-supporthoz keres muníciót. Amit biztos meg is kap, akár vállalatmérettől függően is. Mivel pedig a szakma egy jókora része kormányzati bevételből (is) él, a szakmapolitikai kérdéseket sem kerülhetjük meg. Így hát idén az ITBusiness & Technology első napján a versenyszférát, a másodikon pedig a szakmapolitikát állítjuk fókuszba.

Aztán újabban, az ITB humánmenedzsment vonalának erősödésével egyre többen menedzsmenttudásuk bővítése, naprakészen tartása reményében is érkeznek hozzánk, mert új, stratégiai és operatív szakmai tudásra vágynak. Jól tudják, hogy az ITB-től biztosan kapnak iránymutatást például ahhoz, hogy miképp tartsák meg a jó ICT-szakembereiket, miképp motiválják őket, no és hogyan készítsék fel cégüket az új kihívásokra, óvják üzletüket, vagy hogyan hozzák ki magukból a lehető legtöbbet.

Persze, hogy az a legegyszerűbb, ha ellátogatok az ITBusiness & Technology-ra. Kecskemétre. A Sheratonba. Március 2–3-án.

Viszlát a Roxfortban!

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2012 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Nelson Amanda

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4781 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: