Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


29_Laszlo_Zsuzsa_02.jpg
László Zsuzsanna, Integra Zrt.Forrás: ITB

„Hagyomány és evolúció” – e két szó tökéletesen illik az Integrára. Igazi nemzedékeken átívelő vállalkozás, amely felvállalja és hasznosítja az előző generáció(k) tapasztalatát, és erre, mint bázisra, szervesen és nagyon tudatosan építi a mai kor valós igényeinek és a jövő vizionált lehetőségeinek megfelelő portfólióját – kezd mondandójába László Zsuzsanna, az Integra vezérigazgatója.

Az Integra stratégiailag elkötelezett abban, hogy ne csak részese, hanem meghatározó, élenjáró szereplője is legyen a fintech, az Ipar 4.0 és a digitális transzformáció jelentette robbanásszerű változásnak. A rendkívül szerteágazó, számos iparágat (államigazgatást, pénzintézeti szektort, közműszolgáltatást, mezőgazdaságot) átfogó ERP-termékportfólióra alapozva az Integra létrehozta a gyártók és a szolgáltatók, valamint a kis- és nagykereskedők számára a vállalkozók üzleti alkalmazását, amely új megközelítésben szolgálja ki a hagyományos ügyviteli feladatokat, valamint a mérhető megtakarítást és a hatékony működést támogató folyamatirányítás és folyamatmenedzsment feladatokat.

Gyakorlatilag egy nem tevékenység specifikus folyamatirányítási keretrendszerbe integrált, a felhasználó saját folyamataira szabott, eszközfüggetlen alkalmazásról van szó. Mindez elérhető felhőalapú szolgáltatásként is, természetesen hardverüzemeltetéssel együtt. „Az élenjáró integrációs technológiánk révén alkalmazásaink szinte bármihez kapcsolhatók, például IoT-eszközökhöz, műszaki térképekhez, más egyéb technológián működő megoldásokhoz. Mi különbözteti meg az Integra szoftvereit és szolgáltatásait az IT-piacon a konkurenciától? Röviden annyi, mint egy konfekció ruhához képest a méretre szabott elegancia. Pontos és precíz, sehol nem lötyög, nincs benne semmi felesleges. Az úri szabó luxusa megfizethető áron” – mondja László Zsuzsanna.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2053 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Jacsó Tamás

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4910 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: