Menü
31_fekete_szilard_0007.jpg
Fekete Szilárd, OTP BusinessForrás: ITB

Az OTP Business Nagykövet Programot indít, amelynek célja hatékony és közvetlen párbeszédre alapozva feltérképezni a magyar vállalatok valós, mindennapi igényeit, melyek megoldásában aktív szerepet vállal. A bank vállalati üzletága, a közös gondolkodáson túl, széleskörű kommunikációs tevékenységébe is bevonja pályázati úton kiválasztott partnereit.

Az OTP Business üzletág a magyar vállalkozások vezetőivel karöltve, közösen gondolkodva tervezi kialakítani vállalati szolgáltatásait. A hitelintézet valós, párbeszéden alapuló partneri kapcsolatokban gondolkodik, olyanokban, melyekből mindenki győztesen kerül ki. Olyan partnerségben hisz, amely a mindennapokban is tetten érhető, és a klasszikus banki szerepeken is túlmutat. Az OTP Business Nagykövet Programban a jó diplomáciára jellemző őszinte, partneri együttműködés kialakítására törekednek a résztvevők. „A program résztvevőit pályázati úton keressük ügyfeleink körében. Közel 50 vállalkozást szeretnénk bevonni az együttműködésbe, ezért minden céges ügyfelünket arra biztatok, éljenek a lehetőséggel, bátran pályázzanak az OTP Business nagyköveti programjába!” – mondja Fekete Szilárd, az OTP Business főosztályvezetője. A jelentkezés rendkívül gyors és egyszerű: a hitelintézet a teljes KKV-szektorból várja a pályázókat, 2018. szeptember 23-ig, a nagykovet.otpbusiness.hu oldalon, itt a program további részleteire is fény derül.

 

A vállalatok bankja

Akár induló vállalkozásokról van szó, akár vezető magyar cégekről, az OTP Bank felelősségének érzi, hogy céges ügyfeleivel is partneri viszonyt alakítson ki. A pénzintézet nemcsak lakossági, de vállalati téren is meghatározó Magyarországon. „Sok visszajelzést kapunk meglévő hálózatunktól is, de abban hiszünk, ha közvetlenül beszélgethetünk ügyfeleinkkel” – fogalmaz Fekete Szilárd.

Gyakorlati tudnivalók

A pályázatban közel 50 céget választanak ki, fontos, hogy a jelentkező cégnek az OTP Banknál legyen vállalkozói számlája. A program időtartama: 2018. október 18.–2019. április 30. A tervezett közösségi találkozások száma: 6 (havonta 1), időtartama 4 óra.

 

A Nagykövet Program is ezt a célt szolgálja: párbeszédet indít annak érdekében, hogy a hitelintézet szakértői szerepe a magyar vállalkozói szegmensen belül megerősödjék. A partneri kapcsolatban az őszinteséget tartják fontosnak, a vállalatok véleményük, igényeik megfogalmazásának és megosztásának cserébe inspiráló, exkluzív élményeket kapnak. A most kialakuló partnerség eredményeit pedig, rajtuk kívül, a bank jövőbeli ügyfelei is sikerrel hasznosíthatják.

 

Közös események, közös kommunikáció

A közös gondolkodás formai megvalósítása is a mai vállalkozói réteg igényeire szabott. A programban kiválasztott nagykövet vállalkozások vezetői a közösségi eseményeken országos és nemzetközi szakértők bevonásával szervezett izgalmas szakmai előadásokon vehetnek részt. A rendezvények lehetőséget biztosítanak az információcserére és tudásmegosztásra, mélyebb szakmai kapcsolatok kialakítására az OTP Business képviselőivel és a többi résztvevő vállalkozással. A motiváló élményeket adó közösségi rendezvényeken túl a pályázaton nyertes magyar vállalatoknak lehetőségük adódik megjelenni az OTP Business országos, helyi és belső kommunikációs anyagaiban.

„A korábbi programjaink során számos olyan példát láttunk már, hogy a kezdeti elismerés vagy együttműködés meghatározó lendületet adott a vállalkozásnak” – tette hozzá Fekete Szilárd.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2047 személy szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4898 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: