Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


31_fekete_szilard_0007.jpg
Fekete Szilárd, OTP BusinessForrás: ITB

Az OTP Business Nagykövet Programot indít, amelynek célja hatékony és közvetlen párbeszédre alapozva feltérképezni a magyar vállalatok valós, mindennapi igényeit, melyek megoldásában aktív szerepet vállal. A bank vállalati üzletága, a közös gondolkodáson túl, széleskörű kommunikációs tevékenységébe is bevonja pályázati úton kiválasztott partnereit.

Az OTP Business üzletág a magyar vállalkozások vezetőivel karöltve, közösen gondolkodva tervezi kialakítani vállalati szolgáltatásait. A hitelintézet valós, párbeszéden alapuló partneri kapcsolatokban gondolkodik, olyanokban, melyekből mindenki győztesen kerül ki. Olyan partnerségben hisz, amely a mindennapokban is tetten érhető, és a klasszikus banki szerepeken is túlmutat. Az OTP Business Nagykövet Programban a jó diplomáciára jellemző őszinte, partneri együttműködés kialakítására törekednek a résztvevők. „A program résztvevőit pályázati úton keressük ügyfeleink körében. Közel 50 vállalkozást szeretnénk bevonni az együttműködésbe, ezért minden céges ügyfelünket arra biztatok, éljenek a lehetőséggel, bátran pályázzanak az OTP Business nagyköveti programjába!” – mondja Fekete Szilárd, az OTP Business főosztályvezetője. A jelentkezés rendkívül gyors és egyszerű: a hitelintézet a teljes KKV-szektorból várja a pályázókat, 2018. szeptember 23-ig, a nagykovet.otpbusiness.hu oldalon, itt a program további részleteire is fény derül.

 

A vállalatok bankja

Akár induló vállalkozásokról van szó, akár vezető magyar cégekről, az OTP Bank felelősségének érzi, hogy céges ügyfeleivel is partneri viszonyt alakítson ki. A pénzintézet nemcsak lakossági, de vállalati téren is meghatározó Magyarországon. „Sok visszajelzést kapunk meglévő hálózatunktól is, de abban hiszünk, ha közvetlenül beszélgethetünk ügyfeleinkkel” – fogalmaz Fekete Szilárd.

Gyakorlati tudnivalók

A pályázatban közel 50 céget választanak ki, fontos, hogy a jelentkező cégnek az OTP Banknál legyen vállalkozói számlája. A program időtartama: 2018. október 18.–2019. április 30. A tervezett közösségi találkozások száma: 6 (havonta 1), időtartama 4 óra.

 

A Nagykövet Program is ezt a célt szolgálja: párbeszédet indít annak érdekében, hogy a hitelintézet szakértői szerepe a magyar vállalkozói szegmensen belül megerősödjék. A partneri kapcsolatban az őszinteséget tartják fontosnak, a vállalatok véleményük, igényeik megfogalmazásának és megosztásának cserébe inspiráló, exkluzív élményeket kapnak. A most kialakuló partnerség eredményeit pedig, rajtuk kívül, a bank jövőbeli ügyfelei is sikerrel hasznosíthatják.

 

Közös események, közös kommunikáció

A közös gondolkodás formai megvalósítása is a mai vállalkozói réteg igényeire szabott. A programban kiválasztott nagykövet vállalkozások vezetői a közösségi eseményeken országos és nemzetközi szakértők bevonásával szervezett izgalmas szakmai előadásokon vehetnek részt. A rendezvények lehetőséget biztosítanak az információcserére és tudásmegosztásra, mélyebb szakmai kapcsolatok kialakítására az OTP Business képviselőivel és a többi résztvevő vállalkozással. A motiváló élményeket adó közösségi rendezvényeken túl a pályázaton nyertes magyar vállalatoknak lehetőségük adódik megjelenni az OTP Business országos, helyi és belső kommunikációs anyagaiban.

„A korábbi programjaink során számos olyan példát láttunk már, hogy a kezdeti elismerés vagy együttműködés meghatározó lendületet adott a vállalkozásnak” – tette hozzá Fekete Szilárd.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2053 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Jacsó Tamás

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4910 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: