Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
48_tc2.jpg
A TC2 csapataForrás: ITB

Elsőként kapott a magyar piacon Advanced partneri minősítést a TC2, melyet régiós szinten is kevés cég ért el.

Az AWS négy fokozatba sorolja partnereit a szakmai tudás, a forgalom és a referenciák alapján. A felhő-informatikai megvalósítással és üzemeltetéssel foglalkozó TC2 már a harmadik fokozatot szerezte meg, így jelenleg az első és egyetlen hazai Advanced partnere lett az Amazon Web Services-nek. A világ legnagyobb felhőszolgáltatójánál az Advanced partnerség azt jelenti, hogy a cégek eszközöket kaphatnak ahhoz, hogy új megoldásokat hozzanak létre, lehetőségük lesz nagyobb növekedésre, illetve technológiai és sales támogatást kapnak. A kritériumrendszer megszerzése többlépcsős folyamat: a forgalmi elvárás mellett professzionális AWS-vizsgák teljesítését írták elő legalább nyolc munkatársnak, az elmúlt 12 hónapban minimum 20 új projektet kellett befejezni, 20 ügyfél pedig ügyfél-elégedettségi mérésen vett részt.

A TC2-őt 2016-ban indították el Total Cloud Consulting néven. Társalapítói és jelenlegi vezetői, Ákos György és Révész Róbert az elmúlt évtizedekben több világcég hazai szervezetében, illetve jelentős magyar informatikai vállalatoknál töltöttek be vezető pozíciót. A cég portfóliójában szerepel a koncepcióalkotás, tervezés, oktatás, fejlesztés, implementálás, üzemeltetés új rendszerekre és a meglévők migrálására.

Október 9-én a TC2 és az Amazon Web Services második alkalommal szervezi meg közösen az AWSome Day Budapest konferenciát, így Wroclaw, Bukarest, Belgrád, Athén, Jászvásár és Kolozsvár után Budapesten is megismerheti az IT-közösség a legújabb felhőmegoldásokat.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek: