Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


19_lg.jpg
Forrás: ITB

Az egészségügyi intézmények kihívásaira válaszolnak az LG Electronics kifejezetten kórházi felhasználásra kifejlesztett, speciális digitális megoldásai. A klinikai és sebészeti monitorok, valamint az eszközöket összekapcsoló felhőalapú rendszerek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a dolgozók mindennapi munkáját.

Speciális monitorok orvosoknak

Az LG orvosi monitorai a kórházi környezet kihívásai ellenére is hosszú éveken át megbízhatóan segítik az orvosok és ápolók munkáját a várótermekben, vizsgálószobákban és műtőtermekben, miközben képmegjelenítési képességeikkel a minél pontosabb diagnózist szolgálják. A kifejezetten egészségügyi intézmények számára fejlesztett monitorok speciális tulajdonságok egész sorát kínálják, melyek a dolgozók számára érezhetően jobb munkavégzési körülményeket biztosítanak és olyan tulajdonságokat kaptak, mint a tükröződésmentesség, a por- és cseppállóság vagy az antimikrobiális készülékborítás.

 

Felhőalapú kórházi rendszerek

Az LG Cloud, azaz felhőalapú megoldásaival a kórházak egy központi szerveren tárolhatják a munkafolyamataikhoz szükséges összes adatot. Míg a hagyományos személyi számítógép alapú rendszerekben az eszközöknek saját memóriájuk és hardveres komponenseik vannak, a Cloud megoldásokkal az adatfeldolgozás és -tárolás a központi szerveren történik, így – például egy monitor használatakor – nincs szükség külön gépházra. A felhőalapú rendszerekre való áttérés ráadásul több mint 50 százalékkal csökkenti a teljes bekerülési és üzemeltetési költséget, azaz a rendszer teljes életciklusára vonatkozó kiadásokat.

További információk: www.lg.com/hu

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Zákai Emõke

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4960 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:EcoSim Kft.

A legkeresettebb cégek: