Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


akvizicio_felvasarlas
Forrás: Pinterest
Növekedési stratégiájával összhangban, mely organikus és felvásárlásokon alapuló elemeket is magában foglal, a Getronics megvásárolta az ITS Overlap-et, a francia ICT-integrátor piac egyik vezető vállalatát, az ITS Group (Euronext: ITS.PA) leányvállalatát.

Alig néhány nappal a Pomeroy USA-beli megvásárlását követően, a francia ITS Overlap akvizíciója révén a Getronics tovább erősítette vezető pozícióját az ICT-szolgáltatók piacán mind Franciaországban, mind azon kívül.

„A teljes üzleti folyamatokat átfogó megoldásaink kínálata az akvizíciónak köszönhetően bővülni fog az integráció, az üzleti szoftverek (például repülőtéri és egészségügyi rendszerek számára), a multi-cloud menedzsment és az egységes kommunikáció területén, így még teljesebb szolgáltatást nyújthatunk ügyfeleink számára” – fogalmazott a felvásárlás kapcsán Francis Weill, a Getronics Franciaországért, valamint Nyugat- és Közép-Európáért felelős ügyvezető igazgatója.

A több mint 130 éves múltra visszatekintő Getronics ma a digitális átalakulást támogató megoldások vezető európai szállítója, 1,3 milliárd dolláros éves konszolidált árbevétellel globális szinten. A vállalat tovább folytatja helyi ügyfélkapcsolatainak építését, és a jövőben is globális szolgáltatói háttérrel támogatott, helyi szintű megoldásokat kínál a piacon.

„Mondanom sem kell, nagyon örülünk ennek a legfrissebb akvizíciónak – mondta Nana Baffour, a vállalat elnöke és csoport szintű vezérigazgatója. – Méretnövekedésünknek köszönhetően készen állunk arra, hogy a vállalatok legjobb üzleti partnerévé váljunk Franciaországban csakúgy, mint a világ többi részén, és a legfrissebb technológiákkal segítsük őket a digitális átmenet során.”

Jean-Michel Bénard, az ITS Group elnök-vezérigazgatója a felvásárlás kapcsán hozzáfűzte még, hogy a Getronics mutatta fel a legmegfelelőbb tervet az ITS Overlap munkatársai számára.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2053 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Loncsár Tibor

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4910 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: