Menü
toviscsapat_lego_1
Forrás: Facebook / Töviscsapat
A szuperhős palánták köztünk járnak és építenek...

Tökéletesen rímel február végi ITBusiness&Technology konferenciánkra a fenti mondat, hiszen idén a szuperhősök világát idéztük meg az ICT-szektor aktuális szakmapolitikai, adatvédelmi, IT-biztonsági és generációs átörökítési kérdéseiben.

Ezúttal azonban más szuperhősökről van szó. Olyanokról, akik szerint a robotikáé a jövő, és már most, tizenéves korukban fontosnak tartják a technológiát, az innovációt, a jó kommunikációs készségeket és a nemzetközi kapcsolatok kialakítását. Adott hat, 9 és 14 év közötti újpesti gyerek. Ők Töviscsapat néven igazi teambe szerveződtek, és a First Lego League nemzetközi robotprogramozási versenyén három forduló után jogot szereztek arra, hogy a St. Louis-i világfesztiválon is bizonyíthassák rátermettségüket a robotikában és a világ globális problémáinak megoldásában egyaránt.

 

A csapat jelenleg erős gyűjtésbe kezdett, hogy elutazhassanak az amerikai versenyre, cserébe akár kockaépítő-napot is szerveznek a támogató cégeknek. Ami minket illet, semmi jónak nem vagyunk az elrontói: aki szívesen megismerné és/vagy támogatná a lelkes kis csapatot, Facebook oldalukon elérheti őket. 

 

 

 

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2012 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Nelson Amanda

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4781 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: