Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


video_smartphone_okostelefon
Forrás: sommelierdecafe.com

Májustól ismét szintet lépnek az egyik távközlési szolgáltató díjcsomagjai a korlátlanságban, és a mobilinternetezés újabb dimenzióját nyitják meg az előfizetők előtt.

A korlátlan hívást és korlátlan SMS-küldést lehetővé tevő lakossági csomagokat a Vodafone vezette be elsőként Magyarországon, majd szintén elsőként tett hatalmas lépéseket az EU-s roaming korlátok lebontásával. 2018 áprilisában az új Red díjcsomagokkal először kínált korlátlan nemzetközi hívást belföldről EU-s számokra.

Májustól az új Red tarifák már a gondtalan videózás élményét hozzák el az előfizetőknek. Ez azt jelenti, hogy a Facebook, az Instagram, a Twitter, a Snapchat és a Pinterest alkalmazások tartalmai mellett mostantól a YouTube, a Netflix, az HBO Go, az Amazon Video és a Da Vinci Kids applikációk belföldön és az EU-ban történő használata sem fogyasztja az ügyfél adatkeretét. Ezek az alkalmazások a tarifába foglalt Social és Video Pass-oknak köszönhetően egészen addig gondtalanul használhatók, amíg az előfizetőnek minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkeret a rendelkezésére áll.

Az új tarifák bevezetését támasztja alá a vállalat megbízásából készített felmérés is, amely szerint a 16-37 éves hazai internetezők 52 százaléka hetente néz online videós tartalmakat. A kutatásból kiderül az is, hogy korlátlan adatmennyiség esetén 46 százalékuk online filmek, videók nézésére használná a mobilinternetét, sőt a közösségi oldalak tartalomfogyasztását tekintve is a harmadik legnépszerűbb tevékenység a videónézés.

„Ügyfeleink átlagosan 20 percet videóznak naponta. Ennek jelentősebb részét Wi-Fi-n teszik most, hiszen tudják, hogy a videó az egyik legnagyobb adatfogyasztó. Az, hogy a videós tartalmak népszerűsége exponenciálisan nő, még tovább növeli a mobiladatéhséget, és hozzájárul a felhasználói szokások változásához is – mondta Carra Anita, a Vodafone Magyarország lakossági üzletágának vezérigazgató-helyettese. – Lépést tartunk ezzel a tendenciával és ennek jegyében alakítottuk ki az új Red Live és Live+ díjcsomagokat, amelyekkel az előfizetők megtapasztalhatják, milyen igazán szabadon, Wi-Fi kapcsolat nélkül, útközben, mégis aggodalommentesen online videókat nézni.”

A Red Live tarifa 9 990 forintos havidíj mellett 5GB, a Red Live+ pedig 12 990 forintos havidíjért 10GB itthon és az EU-ban utazási célra felhasználható adatot kínál.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Zákai Emõke

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4960 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:EcoSim Kft.

A legkeresettebb cégek: