Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
innovacio
Forrás: medium.com
Egy genetikai transzplantációs tesztet fejlesztő cég kapta idén az Innovációs Nagydíjat, melyet a Magyar Innovációs Szövetség immár 27. alkalommal adott át. Az informatikai innovációs díjat egy e-egészségügyi fejlesztésért ítélték oda, míg a start-up kategóriában egy logisztikai szolgáltatásokat kínáló vállalat győzedelmeskedett.

Igazán ünnepi körülmények között, az Országgyűlés felső termében adták át, immár 27. alkalommal az Innovációs Nagydíjakat.

A 2018. évi Innovációs Nagydíjat az Omixon Biocomputing kapta az újgenerációs transzplantációs genetikai teszt fejlesztéséért, globális piaci bevezetéséért. Több kategóriában adtak át további díjakat, az informatikai innovációs díjat a Sanatmetalnak adták át a WIWE szívdiagnosztikai eszközért. Startup kategóriában a a Webshippy nevű vállalat kapta, mely online kereskedelemben használt, kiszervezett logisztika szolgáltatásokat fejlesztett és kínál több online kereskedőnek.

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk! A díjat 1992-ben alapító Magyar Innovációs Szövetség adatai szerint a 2018. évi pályázatra 43 pályamű érkezett, ezekből a zsűri 40-et minősített megvalósult sikeres és eredményes innovációnak. A pályázati adatok szerint a 40 megvalósult innovációs teljesítmény révén a vállalkozások több mint 15 milliárd forint többleteredményt értek el, az árcsökkentő hatás, a környezeti terhelés csökkentése nyomán további több 10 milliárd forint társadalmi haszon keletkezett.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2072 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Laufer Tamás

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4951 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: