Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
tenisz
Forrás: www.teniszfuzfo.hu
A 15. Manager Open, a Menedzserek Országos Teniszbajnoksága ez évi utolsó, kilencedik állomásának helyszíne a Grand Slam Park teniszklub volt. Az egész napra beharangozott esős időjárás sajnos a játékra jelentkezők számát is lecsökkentette, különösen a vidékről előzetesen nevezettek között. De így is érkeztek a fővároson kívül egri, fehérvári, agárdi és százhalombattai versenyzők.

Mindezek ellenére igen erős mezőny jött össze (elsősorban a szuper kategóriában), hiszen az előző versenyek közül négy győztes pár is nevezett. Ebben nyilván szerepet játszhatott az a tény, hogy mindig az utolsó verseny dönti el az országos pontverseny végeredményét. Ennek megfelelően már a csoportbeli körmérkőzéseken a közel egyforma játékerőt képviselő párok, a szinte állandóan szemerkélő eső ellenére is óriási csatákat vívtak.

Az elődöntőben a fehérvári László CsabaCsukovics Gábor az egri id. Hegyi JózsefBozsik Attila páros ellen nyert, míg a másik oldalon a fővárosi Hegyi József és Monus Zoltán az egri Trizna János–Domán Donát pár ellen győzedelmeskedett. A döntő, ahogy korábban a csoportbeli összecsapás is, a Hegyi–Monus kettős sikerét hozta.

Az amatőrök közül a legjobb négy között a Szervátültetettek Világbajnokságán nemrég bronzérmet szerzett Hegyesi Lászlónak partnerével, Berecz Leventével csak óriási küzdelemben sikerült legyőznie az Amberger Árpád és lánya, Hanna alkotta kettőst. A másik ágon Almai János és Fülöp László, mindketten rutinos szenior versenyzők egy vegyes páros, Radnóti György és partnere, Ábrahám Dianával szemben győzött.

A döntő lejátszására az újra megindult eső miatt már nem volt lehetőség azt a versenybíróság október 27-re halasztotta.

A Magyarországon egyedülálló, idén kilenc menedzser versenyből álló Manager Open pontversenyének élén a szuper kategóriában László Csaba végzett, második klubtársa Csukovics Gábor lett, míg a harmadik helyen Szalai András végzett. Az amatőr kategóriában Tomori Tamás érte el a legtöbb pontot, míg a második helyet fia, Benedek, a harmadikat pedig Hegyesi László szerezte meg.

A fentiek, valamint a legjobb rendezők jutalmazására novemberben külön rendezvény keretében kerül sor. 

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek: