Menü
kitchen_budapest
Forrás: Kitchen Budapest

Újra meghirdeti mentorprogramját a Kitchen Budapest, csapatoknak és egyéni jelentkezőknek is kínálnak tudást és támogatást 3 és 6 hónapos együttműködésre.

Megnyitja a jelentkezést nyári mentorprogramjába a Kitchen Budapest, a T-Systems innovációs laborja. A Talent és Lift programok csapatoknak és egyéni jelentkezőknek kínálnak lehetőséget 3, illetve 6 hónapos együttműködésre, ami elsősorban technológiai és üzletfejlesztési támogatást jelent (jelentkezési határidő: 2018. május 29.).

Az innovációs labor 2015 óta hirdeti meg évente kétszer Talent programját, amelynek célja a tehetséges fiatalok korai fázisú ötleteinek megvalósítása, az ötletek életképességének tesztelése egy prototípus létrehozásával. 2016 óta a csapatok mellett a Lift program egyéni jelentkezőket is lehetőséghez juttat a technológia és a design határterületein értelmezhető projektek megalkotásában.

A programban részt vevők anyagi támogatás mellett folyamatos mentorálást kapnak és az innovációs labor teljes infrastruktúráját igénybe vehetik (a 3D nyomtatótól a CNC marón át a virtuális valóság szemüvegekig), emellett kiállítási részvételt és kiterjedt hazai és nemzetközi kapcsolatrendszert biztosít számukra az intézmény.

Az előző félévben olyan csapatokat inkubált a Kitchen Budapest, mint a természeti katasztrófáknál drónos felderítést bevető SaveSarah vagy a vakok és látássérültek mindennapi életének megkönnyítésével foglalkozó LetSee.

A programokba való bekerülés előfeltétele egy jól megfogalmazott ötlet, amely egy aktuális problémára kínált technológiai megoldást jelent (hardver, szoftver vagy mindkettő). A labor egy ötletgenerátorral segít a gondolkodási folyamat beindításában, amit az idea.kibu.hu oldalon lehet kipróbálni.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2047 személy szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4898 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: