Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
makay_jozsef
Forrás: makay.net
Tizennegyedik alkalommal hirdette meg és adta át az „Év információbiztonsági újságírója” címet a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület. Idén Makay József etikus hacker és kiberbiztonsági újságíró vehette át az erkölcsi elismeréssel járó díjat az egyesület május 15-i „Információvédelem menedzselése” szakmai fórumán.

Az „Év információbiztonsági újságírója” címmel az egyesület azon újságírók teljesítményét ismerni el, akik sokat tesznek az információvédelmi tudatosságért, a témában rendszeresen publikálnak, blogolnak, és felhívják a figyelmet a téma fontosságára.

Makay József, 2007-ben kezdte informatikai pályafutását, amikor elindította technológiai magazinját, az Androbitet, amely mellett egy telekommunikációs vállalat kutatás és fejlesztés részlegéhez is csatlakozott. Innen több évnyi fejlesztést és üzemeltetést követően egy IT-biztonsági céghez igazolt át, ahol már kizárólag a kiberbiztonsággal foglalkozott és szerzett gyakorlati tapasztalatokat auditori szerepben. Certified Ethical Hacker (CEH) minősítésével jelenleg a saját kiberbiztonsági vállalkozását, a Makay Kiberbiztonsági Kft-t vezeti, ezzel párhuzamosan pedig a Hunguard sérülékenységvizsgálati projektjeit koordinálja, amellyel a bank-, a közmű- és a szolgáltatói szektor szereplőinek kiberbiztonsági auditjaiban vesz részt.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: