Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


piacvezeto_vallalategyesites_hr
Forrás: 24.hu

2018 júniusától új struktúrában folytatja tovább tevékenységét az Invitel Távközlési Zrt-t megvásároló DIGI. Az akvizíció átrendezte az erőviszonyokat a hazai távközlési piacon: a DIGI Csoport átvette az első helyet a hazai műsorterjesztési szegmensben, az internet- és hangszolgáltatások területén pedig a második legnagyobb szolgáltatóvá vált.

Az Invitel megvásárlásával a DIGI Csoport újabb komoly piaci pozícióra tett szert Magyarországon, szolgáltatási területe és ügyfélköre is számottevően bővült. A társaság 30,4 százalékos részesedésével jelenleg első helyen áll a magyarországi teljes televízió piacon, a vezetékes szélessávú internet- és telefonszolgáltatások területén pedig 24,8, illetve 22,7 százalékos részesedésével a második helyre lépett a szolgáltatók közötti versenyben.


 

A csoport több mint 1,1 millió ügyfelet szolgál ki hazánkban. A társaság kiemelt célja, hogy minél előbb egységesítse szolgáltatás-portfólióját, ennek érdekében már június elejétől elindították az informatikai- és kommunikációs platformok összehangolását. Közleményük szerint jelentős erőforrásokat fordítanak arra, hogy kedvező ár-érték arányú szolgáltatásaikat a lakosság lehető legnagyobb részének elérhetővé tegyék, és arra törekszenek, hogy folyamatosan növeljék a szolgáltatási területükön található, nagy sávszélességű technológiával lefedett háztartások számát. Persze a gyors, stabil internet- és televíziószolgáltatások nyújtásának elengedhetetlen feltétele a modern, jövőálló hálózat kiépítése. A vállalatcsoport ezért a jövőben is nagy hangsúlyt fektet a hálózatfejlesztésekre.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2053 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Loncsár Tibor

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4910 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: