Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

eiffel_torony_mobil
Forrás: TripSavvy

Az újítás azoknak kedvez leginkább, akik telefonon tartják a kapcsolatot külföldön élő családtagjaikkal, barátaikkal.

Február 8-tól minden – kereskedelmi forgalomban elérhető lakossági hangalapú díjcsomaggal rendelkező – Vodafone előfizető a tarifában foglalt percek/SMS-ek erejéig extra költség nélkül telefonálhat/SMS-ezhet az EU 28 országába és további hat EU-n kívüli országába is – adta hírül a vállalat kommunikációs osztálya.

Ez azt jelenti, hogy az előfizetéshez tartozó lebeszélhető percekből az előfizetők mostantól nemcsak belföldi és EU roaming, hanem EU nemzetközi hívásokat is indíthatnak belföldről normál díjas EU-s számokra, plusz költség nélkül. Az újítás főként azoknak kedvez, akik telefonon tartják a kapcsolatot külföldön élő családtagjaikkal, barátaikkal.

A szolgáltató a Red előfizetők számára már tavaly áprilisban lehetővé tette az EU-s nemzetközi hívás és SMS lehetőségét az összes uniós és további hat ország hívószámaira, korlátlanul. Idén február 8-tól pedig már a megújult Go díjcsomaggal rendelkező, alacsonyabb havidíjas tarifán lévő ügyfelek is megkapják ezt a lehetőséget a díjcsomagjukban foglalt 100 vagy 200 perc lebeszélhetőség erejéig.

Azoknak a Vodafone Go S, M vagy L díjcsomaggal rendelkező előfizetőknek, akik 2018. április 11. után kötötték előfizetésüket, az új díjszabás automatikusan aktiválódik, melyről az érintett előfizetők SMS-ben kapnak értesítést. Ezzel biztosítja a szolgáltató a lehetőséget, hogy a meglévő ügyfelei is részesüljenek az újdonságból. A 2018. április 11. előtt kötött előfizetéssel rendelkezőknek pedig érdemes áttérniük a Red S/M/L/Infinity+ vagy Go S/M/L tarifák egyikére annak érdekében, hogy élhessenek az EU-s nemzetközi hívás, SMS fentiek szerinti, kedvezményes lehetőségével. (Az EU-s nemzetközi díjzónán kívüli, illetve a tarifában foglalt percek és SMS-ek feletti nemzetközi percdíjak kapcsán továbbra is a mindenkori nemzetközi díjszabás irányadó.)

„A Vodafone egy újabb lépést tett a távolságok leküzdéséért és a korlátok lebontásáért, és ez a lépés egyúttal azt is szemlélteti, hogy nálunk a törődés tényleg nem ismer határokat. Szolgáltatási palettánk fejlesztésekor mindig abból indulunk ki, hogy mivel tudunk ügyfeleink számára valóban hasznos, számukra értéket jelentő újdonságokat bevezetni” – nyilatkozta Carra Anita, a vállalat Lakossági Szolgáltatások Üzletágának vezérigazgató-helyettese.

 

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2053 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Somkutas Norbert

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4910 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: