Menü
innovacio
Forrás: WS Hungary

Piacra lépés előtt álló egészségügyi és technológiai projektek, spinoffok, valamint Kína piacát célzó, érett startupok jelentkezését várják, de tréningre is van lehetőség a vállalkozás fejlesztésére.

Az Európai Bizottság és az Európai Technológiai Intézet által támogatott EIT Health meghosszabbította startup-versenyei jelentkezési határidejét május közepéig, így az InnoStars Awards verseny május 15-ig várja azon – prototípussal vagy minimálisan működőképes termékkel már rendelkező – egészségügyi és tech projektek, startup vállalkozások és spinoffok jelentkezését, amelyek új, innovatív termékkel vagy szolgáltatással szeretnének piacra lépni.

A sikeres pályázók mentor programokon és tréningeken vehetnek részt, 8 ezer euro vissza nem térítendő támogatást kapnak üzletfejlesztésre, termék validálásra, üzleti terv írásra, és arra, hogy valódi vállalkozási tapasztalatot szerezzenek miközben bemutatják projektjüket a téma szakértőinek. A három legsikeresebben prezentáló csapat 60 ezer eurót nyer. A győztes 25 ezer eurót kap prototípusa továbbfejlesztésére, a második helyezett 20 ezer, a harmadik pedig 15 ezer eurót, a legjobb hat csapat pedig prezentálhatja projektjét az EIT Health nemzetközi partnervállalatainak képviselőiből álló zsűri előtt.

A Go2China már egy másik, Kína piacát célzó, érett startupoknak szóló program, mely közelebb hozza a vállalkozásokat a kockázati tőke befektetőkhöz, az üzleti döntéshozókhoz és a shenzeni kormányzat képviselőihez, emellett Kína gazdaságához szükséges speciális ismereteket is nyújt. A programra a jelentkezési határidő május 14.

A nyolchetes Smart Ageing Bootcamp – amelyre május 12-ig lehet jelentkezni – olyan tréningprogram, melynek során a résztvevők validálhatják időseknek vagy 50 év felettieknek szánt terméküket/szolgáltatásukat Európában. A digitális egészségügy, gyógyászati technológia, biotechnológia terén fejlesztett megoldásoknak segíteniük kell a krónikus betegségek kezelését, vagy a személyes részvételt az egészség önmenedzselésében, vagy funkcióvesztésből adódó problémákat, vagy az egészséges életvitel fenntartását. A tréning során több mint 500 találkozó jön létre befektetőkkel, ügyfelekkel és startupokkal.

A Venture Lab négyhónapos budapesti akcelerátor-program inkubációs fázis előtt, inkubációs vagy korai fázisban lévő projektek, ötlet szinten lévő csapatok számára, továbbá kis- és középvállalatoknak a biotechnológia, a gyógyászati technológia, az e-egészségügy, az élettudományok és az egészségügyi szektor területén. A tréning célja a csapatok és az egyének üzleti képességeinek fejlesztése, kutatási tréningek biztosítása és az üzleti lehetőségek fejlesztésére irányuló oktatás.

Az EIT Health több mint 2 milliárd eurót befektet az elkövetkezendő évtizedben célzottan Európa legtehetségesebb vállalkozói és kreatív elméinek projektjeibe, hogy olyan egészségügyi termékeknek és szolgáltatások fejlesztését és üzleti forgalomba hozatalát támogassa, melyek a demográfiai változások és az idősödő társadalmak által támasztott kihívásokra válaszolnak.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2047 személy szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4898 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: