Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
david_agnes
Forrás: Metropolitan Egyetem
Dávid Ágnes lett a Metropolitan Egyetem (METU) HR-vezetője, új pozíciójának fókuszában a nemzetközi szinten terjeszkedő felsőoktatási intézmény hosszú távú stratégiai céljainak támogatása áll.

A szakember ezt megelőzően a LeasePlan Hungáriánál volt HR-menedzser, ahol többek között az üzleti célokat támogató HR-stratégia kidolgozásáért és megvalósításáért felelt. Munkája mellett a Budapesti Gazdasági Egyetem posztgraduális Business Coach képzését végezte el.

Dávid Ágnes három nyelven beszél, tanulmányait a Budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának német nyelvtanár alapszakán kezdte, majd a diplomát követően a veszprémi Pannon Egyetem gazdálkodás és turizmus szakán tanult tovább, közgazdaságtan mesterképzését pedig a Corvinus Egyetemen végezte el. Ez idő alatt a Colgate-Palmolive Magyarország HR-specialistájaként dolgozott, ahol a feladatai közé tartozott a globális szervezeti projektek helyi implementálása, és a HR-szempontú üzleti igények kiszolgálása.

„A METU az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment keresztül, ami egy újfajta HR-megközelítést is kíván. Úgy gondolom, hogy a versenyszférában szerzett tapasztalataimat jól tudom majd kamatoztatni a növekedésorientált felsőoktatási intézménynél” – nyilatkozta kinevezése kapcsán a szakember.

Az új HR-vezető érkezésével a METU már az idei évben nagyobb hangsúlyt fektet a vezetőképzésre, miközben az intézmény a jelenlegi teljesítményértékelési rendszerét is továbbfejleszti, amelyhez egy digitalizált, felhasználóbarát platformot is terveznek.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2028 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Alföldi István

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4835 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:ALEF Distribution HU Kft.

A legkeresettebb cégek: