Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


balogh_akos_saldo
Forrás: SALDO

2018. második félévétől Balogh Ákos vezeti az adótanácsadásra, informatikai szolgáltatások nyújtására, valamint kiadói és oktatói tevékenységre szakosodott vállalatot.

A SALDO Zrt. tulajdonosi közgyűlése Balogh Ákos jogászt és adótanácsadót bízta meg a vállalat vezérigazgatói feladatainak ellátásával az idei év második félévétől. Vezetői megbizatása három évre szól.

Az újonnan kinevezett szakember több mint 15 éve a társaság vezető munkatársa, aki így a hazai adótanácsadói piac mellett magát a vállalatot, szervezetét és működési mechanizmusait is kiválóan ismeri. Balogh Ákos elsősorban a gazdasági konjunktúrát igyekszik majd a tulajdonosi érdekek szolgálatába állítani, a már meglévő tradicionális értékek és ügyfelek gondos megőrzése mellett.

„Célom, hogy új piacokat, üzleti és stratégiai partnereket találjunk idehaza, mindamellett, hogy a már meglévő ügyfeleinknek és partnereinknek még magasabb szintű szakértői szolgáltatásokat nyújtsunk. Meggyőződésem, hogy a magyar adótanácsadói, felnőttképzési, kiadói és informatikai piac dinamikus növekedés előtt áll, amelyet elsősorban a forrásbőség indukál” - fogalmazott kinevezése kapcsán a menedzser.

Az újonnan megválasztott vezérigazgatója továbbá bővíteni és mélyíteni kívánja a hazai szakmai szervezetekkel, fiatal és családi vállalkozókat tömörítő szövetségekkel, ipari és innovációs klaszterekkel, agrárágazati szektorok szereplőivel való együttműködéseket. Az ügyfélmenedzsment tökéletesítése mellett célul tűzte ki azt is, hogy komplex szaktudásukkal és naprakész információkkal folyamatosan támogatni tudják a gazdálkodó szervezetek munkáját.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2053 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Loncsár Tibor

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4910 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: