Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


RSS

16_Dobar_Attila_1212_420
Forrás: ITB

Három éve olyan információs és állásportált hozott létre, amely kimondottan a megváltozott munkaképességűek nyílt munkaerő-piaci integrációját támogatja. Dobár Attila, aki augusztustól a JobGroup személyzeti tanácsadó cégcsoport immár egyedüli ügyvezetője, büszke arra, hogy először indítottak ilyen portált Magyarországon.

-
Dobár Attila, JobGroup
A RehabJob.hu a társadalmi felelősségvállalás keretében jött létre, s nonprofit kft.-ként működik a JobGroup csoporton belül. Ehhez a csoporthoz csatlakozott Dobár Attila 2001-ben.

Ezt megelőzően is hasonló tevékenységet végző cégnél dolgozott, ám annak üzleti viselkedése eltért az általa vallott értékektől. A szakmát mindenesetre megtanulta. A JobGroupban viszont lát perspektívát, és örömmel igazodik annak értékrendjéhez. Mostani munkahelye egyben tehát a kedvence is.

Most már teljes jogkörrel rendelkezik, egyedüli döntéshozóként jóval nagyobb a felelősségi köre, mint amikor „csak” társügyvezető volt. Igaz, komolyabb lépések előtt a tulajdonosok is segítenek meghatározni, merre az előre. Új munkakörében a legfontosabb célja, hogy folytassa a válság éveiben megkezdett építkezést. Új területeket indítson el, növelje a cég jelenlétét a különböző piacokon, s az összes tevékenység legyen nyereséges.

Miután megkapta megbízását egyedüli ügyvezetőként, első dolga volt, hogy számvetést végezzen magában. Megvizsgálta, melyek azok a területek, amelyek fejlesztést igényelnek ahhoz, hogy jó ügyvezetővé váljon. Arra törekszik, hogy képes legyen oly módon fejlődni ügyvezetőként, mint ahogy a cégtől elvárja a fejlődést. Egy éven belül el szeretné érni, hogy a JobGroup üzleti hullámgörbéje kisimuljon, s stabil, nyugodtabb légkörű, félelmek és negatív meglepetések nélküli hétköznapok köszöntsenek be.

Dobár Attila háromgyermekes családapa, boldog, kiegyensúlyozott családi életet él. Ez rendkívül fontos ahhoz, hogy az üzleti életben is nyugodt és sikeres lehessen. Az emberekben a hitelességet tartja a legnagyobb értéknek, s ha lehet, elkerüli a képmutatókat.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2053 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Loncsár Tibor

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4910 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: